2021-11-30

Нагородили переможців Гімназіади міста Полтави з класичних шахів

30 листопада в спортивному корпусі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулося урочисте завершення змагань Гімназіади міста Полтави з класичних шахів і оголошено переможців.

Нагородили переможців Гімназіади міста Полтави з класичних шахів

Завершилась гімназіада Полтави з класичних шахів, в якій брали участь учні майже 20 полтавських шкіл, ліцеїв і гімназій. Змагання відбувались в два етапи на базі факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

«Ми всі радо вітаємо вас, наших прекрасних спортсменів, які завдяки своїй жазі до перемоги дійшли до фіналу змагань і досягнули омріяного. Передаю вітання від ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професора Володимира Олександровича Онищенка, який очолює ВГО «Федерація учнівського спорту» у Полтавській області. Ви – великі молодці. За вами майбутнє!» – привітала декан факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор кафедри фізичної культури та спорту Ліна Рибалко.

Президент Полтавської обласної федерації шахів, головний суддя змагань Григорій Щербов оголосив результати – у фінал вийшли 4 команди з 25. Між ними відбулись фінальні змагання.

Фіналістами стали шахісти команди КЗ «Полтавський міський багатопрофільний ліцей № 1 ім. І. П. Котляревського Полтавської міської ради Полтавської області».

Переможцями Гімназіади міста Полтави з класичних шахів стали:

  • I місце – команда Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №26 (22 очки).
  • II місце – команда Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №38 (19 очків).
  • III місце – команда Полтавської загальноосвітньої школи №10 ім. В.Г. Короленка (18 очків).

Нагадуємо, на базі факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки відбулись змагання III Гімназіади Полтавщини з шахів серед школярів.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»