2021-10-08

Збірна університету перемогла на Всеукраїнських пляжних іграх серед студентів «Beach Games»

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» урочисто нагородили тренера та команду-переможницю Всеукраїнських пляжних ігор серед студентів «Beach Games», що проходили упродовж 27-30 вересня у Скадовську. Ректор університету, професор Володимир Онищенко вручив відзнаки за вагомий особистий внесок у розвиток, популяризацію студентського спорту, високу майстерність командної гри.

Збірна університету перемогла на  Всеукраїнських пляжних іграх серед студентів  «Beach Games»

Під час урочистого закриття спортивного турніру з міні-футболу «Кубок Співдружності» серед збірних команд науково-педагогічних працівників і студентів структурних підрозділів університету відзначили вагомі спортивні здобутки та привітали з перемогою Заслуженого тренера України, старшого викладача кафедри фізичного виховання, головного тренера університетської команди з міні-футболу Олексія Воробйова та студентську команду з міні-футболу Полтавської політехніки, переможців Всеукраїнських пляжних ігор серед студентів «Beach Games», що проходили упродовж 27-30 вересня у місті Скадовську.

У церемонії нагородження кращої студентської команди України з пляжного футболу взяли участь ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», керівник відокремленого підрозділу ГО «Спортивна студентська спілка України» у Полтавській області, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко, доктор педагогічних наук, професор, декан факультету фізичної культури та спорту Ліна Рибалко та голова профспілкового комітету студентів та аспірантів Полтавської політехніки Олександр Дроботя, які привітали спортсменів та вручили Почесні відзнаки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

«Приємно виконувати таку почесну місію – вітати та відзначати талановиту студентську молодь Полтавської політехніки, які вкотре власною переконливою перемогою примножує спортивну славу університету! Радію, що можемо зустрітися у офлайн-форматі та поспілкуватися, висловити слова щирої вдячності студентам та їхньому невтомному наставнику Олексію Воробйову, які чимало зусиль віддають щоденним тренуванням, буквально живуть спортом.

Зі свого боку намагаємося створювати сприятливі умови для розвитку студентського і молодіжного спорту на Полтавщині, власним прикладом декларуючи цілеспрямованість, впевненість у власних силах та залізну волю до перемоги. Бажаю кожному з вас міцного здоров’я, життєвого завзяття, бадьорості та нових спортивних перемог!» – привітав ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», керівник відокремленого підрозділу ГО «Спортивна студентська спілка України» у Полтавській області, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко.

За вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію студентського футболу, фізичної культури та спорту, високий професіоналізм у підготовці чемпіонів та перемогу у Всеукраїнських пляжних іграх з футболу серед студентів «Beach Games» Заслуженого тренера України, старшого викладача кафедри фізичного виховання Полтавської політехніки Олексія Воробйова нагородили Почесною відзнакою Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та преміювали.

За словами тренера, у його багаторічній діяльності траплялися непрості моменти, коли здається вже перемога вислизає з рук, головне – зібратися, підтримати своїх вихованців та ще більше працювати під час тренувань: «Підбадьоруючи молодь, бачу в їхніх очах спортивне завзяття і веду за собою, іноді голос взагалі зникає. На своїх хлопців можу впевнено покластися у будь-яких ситуаціях, вони відчувають нюанси гри, прислухаються один до одного, працюють в команді! Я завжди з вами! Бажаю нових перемог».

За високий рівень майстерності та перемогу Полтавської політехніки на Всеукраїнських пляжних іграх серед студентів «Beach Games» Подяками Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відзначили студентів-членів збірної команди університету з міні-футболу:

  • Євгенія Сопільняка, студента групи 202-НГ Навчально-наукового інституту нафти і газу;
  • Олександра Писаренка, студента групи 601-МВ Навчально-наукового інституту нафти і газу;
  • Ростислава Яременка, студента групи 202-НГ Навчально-наукового інституту нафти і газу;
  • Владислава Денісова, студента групи 102-ФС факультету фізичної культури та спорту;
  • Назара Галагана, студента групи 101-ГФ гуманітарного факультету;
  • Олексія Москальова, студента групи 201-ЕМП Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права;
  • Андрія Трускала, студента групи 301-СЕ Навчально-наукового інституту нафти і газу;
  • Естефано Соболя, студента групи 101-НГ Навчально-наукового інституту нафти і газу;
  • Владислава Каралкіна, студента групи 101-МФС факультету фізичної культури та спорту;
  • Сергія Чепу, студента групи 102-ФС факультету фізичної культури та спорту;
  • Леоніда Морозова, студента 101-ФС факультету фізичної культури та спорту;
  • Дмитра Шевченка, студента 101-ФС факультету фізичної культури та спорту.

Кожен зі спортсменів також отримав грошову винагороду у розмірі однієї академічної стипендії.

Здобуті трофеї поповнили скарбничку студентських спортивних відзнак Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Нагадаємо, в університеті відбувся турнір з міні-футболу «Кубок Співдружності», де вдруге перемогла команда Навчально-наукового інституту нафти і газу.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»