2018-09-08

5 вересня 2018 року у #ПолтНТУ відкрили Українсько-Азербайджанський центр.

5 вересня 2018 року у #ПолтНТУ відкрили Українсько-Азербайджанський центр.

   ПолтНТУ має плідне співробітництво із закладами освіти та освітніми фондами Азербайджану. Новим кроком у співпраці є урочисте відкриття Українсько-Азербайджанського центру ПолтНТУ. Центр буде сприяти розвитку співробітництва у сфері освіти, науки і культури, а також збільшенню кількості іноземних студентів із Азербайджану, які навчаються у ПолтНТУ, в тому числі й за програмами «подвійних» дипломів.

   Участь в урочистому відкриті Українсько-Азербайджанського центру взяли директор Українського державного центру міжнародної освіти Олена Шаповалова, ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко, ректор Азербайджанського державного університету нафти й промисловості Мустафа Бабанли, проректор з міжнародних зв’язків Азербайджанського державного університету нафти й промисловості Рафік Джамалов, науково-педагогічні працівники та студенти університету.

   Діяльність міжнародних центрів ПолтНТУ забезпечує розвиток співробітництва у сфері освіти і науки, відкриває нові можливості для студентів та науково-педагогічних працівників здобувати унікальний міжнародний досвід світового рівня.