2018-02-27

Студенти ПолтНТУ взяли участь у «Караоке-батлі закоханих пар»

Студенти ПолтНТУ стали учасниками караоке-батлу, приуроченого до Дня усіх закоханих.

Студенти ПолтНТУ взяли участь у «Караоке-батлі закоханих пар»

 

13 лютого, за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому та Студентської ради міста Полтава, з нагоди Дня усіх закоханих, у одному із караоке-барів Полтави, відбулися традиційні вокальні змагання – «Караоке-батл закоханих пар».

 

Цьогоріч участь у змаганнях взяли 7 закоханих пар, кожна з яких мала свою історію кохання. Пари мали змогу заспівати самостійно обрані композиції  про одне з найсильніших та найсвітліших почуттів. Таким чином, хлопці й дівчата зізнавалися один одному в коханні. Серед учасників, котрі виявили прийняти участь, були і студенти Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка – Наталія Крутько та Микола Іщенко.

 

Кожна пара, цього вечора, мала свою власну групу підтримки. Тож, і серед глядачів проводилися тематичні інтерактиви, активні учасники яких, отримували солодкі подарунки.

 

За підсумками двох турів, третє місце у вокальному змаганні посіла пара – Андрій Хмара та Аліна Ющенко, друге місце дісталося парі – Еміль Вілонджа та Нигина Абдувалієва. Перемогу у караоке-батлі закоханих пар, вибороли Андрій Носик та Аліна Стародуб. За перше місце вони отримали в подарунок романтичну подорож на двох мальовничими куточками Західної України від Ательє подорожей «Время отдыхать». Окрім того, усі учасники караоке-батлу отримали подарунки від спонсорів.

 

Вітаємо усіх учасників та бажаємо взаємного кохання та творчої наснаги!

ІАЦ ПолтНТУ