2018-09-22

Представники ПолтНТУ долучилися до арт-проекту «Полтава-вишивана»

22 вересня в межах відзначення Дня міста відбувся щорічний арт-проект «Полтава вишивана», до якого також приєдналася і вся дружня та згуртована родина ПолтНТУ.

Представники ПолтНТУ долучилися до арт-проекту «Полтава-вишивана»

     Єдина родина Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка разом з полтавцями та гостями міста, одягнувши вишиванку, влаштували грандіозне патріотичне свято.

     Розпочалася святкова хода на Соборному майдані й завершилася у Парку культури та відпочинку «Перемога», де на відвідувачів чекала культурно-розважальна програма. Під час запального дійства студентство та науково-педагогічний колектив університету із захватом виконували гімн України, українські народні пісні та гучно виголошували патріотичні гасла, тим самим прославляючи велич свого рідного краю та свою альма-матер – ПолтНТУ.

     Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка продовжує традиції виховання патріотизму в стінах рідного закладу. Долучайтеся до заходів разом із великою та успішною родиною ПолтНТУ. Будемо патріотами своєї держави разом!

ІАЦ ПолтНТУ