2020-12-24

Бізнес-партнери подарували обладнання для університетських лабораторій

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за останні кілька років став великим діловим майданчиком для спілкування науки,освіти, бізнесу і влади. Окремі досягнення університет має у підготовці висококваліфікованих кадрів для нафтогазової промисловості. Голова Наглядової ради університету Віталій Вітрик як представник роботодавців у цій сфері відзначив якість підготовки фахівців.

Бізнес-партнери подарували обладнання для університетських лабораторій

Голова Наглядової ради університету Віталій Вітрик – заслужений працівник промисловості України, кандидат технічних наук, генеральний директор ТОВ «НТП «Бурова техніка», представник роботодавців. У святковому звернені від імені виробничих компаній висловив розуміння потреб регіону – видобувного центру України у молодих професійних кадрах. Наразі у провідних компаніях працюють сотні випускників політехніки, а окремі професіонали очолюють філії і підрозділи.

«Якісна підготовка можлива на сучасній-матеріально технічній базі. Багато років спільної праці дали результат – відбулась масштабна модернізація матеріально-технічної навчальної бази в університеті. Головним генератором активної співпраці є очільник політехніки. За десять років ми досягли високого рівня», – підкреслив Віталій Вітрик. У своєму спеціальному відеопривітанні він розповів про різні аспекти і результати співпраці університету з виробничниками:

Голова Наглядової ради університету вручив від бізнес-партнерів (ДТЕК Нафтогаз, «Полтавагазвидобування», ТОВ «Везерфорд Україна», ТОВ «Укрнафтагазсервіс», ТОВ «НТП «Бурова техніка») сертифікати на LED-панель, обладнання для ІТ-лабораторії з робочими станціями Apple, 3D-принтер, комплект TETRIX MAX для лабораторії робототехніки, лінгафонний кабінет IDL на 10 робочих місць з викладачем.

Медіа – центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»