2021-02-12

#blend_it: викладачів та адміністрації ЗВО запрошують на онлайн-курс про змішане навчання

Студія онлайн-освіти EdEra запрошує пройти онлайн-курс про освіту в дистанційному і змішаному форматах для викладачів і працівників адміністрації закладів вищої освіти, який допоможе знайти найкращі підходи в організації навчального процесу у змішаному форматі.

#blend_it: викладачів та адміністрації ЗВО запрошують на онлайн-курс про змішане навчання

Курс розроблений студією онлайн-освіти EdEra за підтримки Швейцарії в межах Швейцарсько-українського проєкту DECIDE — «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», який впроваджується Консорціумом ГО «DOCCU — Розвиток громадянських компетентностей в Україні» та Цюрихського педагогічного університету (PH Zurich, Швейцарія).

«Ми живемо в особливий час. В усьому світі карантин дав поштовх для розвитку змішаного та дистанційного навчання. За кілька років ці форми набудуть небувалого поширення в університетах різних країн та залишаться в активному вжитку після карантину. Шанс вибитися в лідери отримають ті, хто почне активно використовувати змішану форму навчання не тільки як тимчасовий захід, а й на постійній основі. Ми хочемо, щоб серед цих лідерів були й українські університети», – говорить один з авторів курсу Єгор Стадний, віцепрезидент з бакалаврських програм Київської школи економіки.

Курс налічує 12 модулів і є БЕЗКОШТОВНИМ.

Слухачів чекає збалансоване поєднання теорії та практики. Відео доповнює візуалізація, створена для кращого розуміння та засвоєння інформації.

Усі, хто пройде його до кінця і складе фінальний іспит, отримають сертифікат.

Зареєструватися: https://courses.ed-era.com/courses/course-v1:DECIDE+3+2020/about

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»