2019-06-21

Блискучі винаходи та ідеї на мільйон: у ПолтНТУ відбувся перший випуск Стартап школи

19 червня у #ПолтНТУ випускники єдиної на Полтавщині Стартап школи презентували свої проекти.

Блискучі винаходи та ідеї на мільйон: у ПолтНТУ відбувся перший випуск Стартап школи

    Стартап школа ПолтНТУ – це унікальний проект, реалізований на базі університету з метою розвитку науки, інноваційного підприємництва та трансферу технологій на Полтавщині.

    Привітали випускників Стартап школи ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко, директор Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Олена Харченко, директор ТОВ «НТП «Бурова техніка», член наглядової ради ПолтНТУ Віталій Вітрик та бізнес-тренер, співзасновник інноваційного холдингу «Sikorsky Challenge» Ігор Пеер (Ізраїль).

    Презентували свої проекти 46 випускників Стартап школи ПолтНТУ, серед них: студенти, молоді вчені та науковці університету. Протягом 9 місяців разом з досвідченими тренерами з Ізраїлю, США та України вони працювали над пошуком нових ідей, розробляли бізнес-моделі, вчилися залучати інвестиції у свої стартапи та створювати бізнес-проекти.

    За результатами презентацій найкращий проект, а ним став проект команди молодих вчених університету «Серія легких балок з гофрованою стінкою», одразу пройшов у фінал Міжнародного фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge – 2019» та отримав фінансову винагороду в розмірі 2 тис. грн на розвиток свого стартапу від партнеру університету – ТОВ «НТП «Бурова техніка».

   Стартап школа ПолтНТУ – це майданчик неформального спілкування, пошуку ідей та особистісного розвитку на базі університету для всіх, хто бажає запустити свій власний стартап!