2018-11-20

Делегація ПолтНТУ ознайомилася з кампусом Коледжу Санта Фе

Делегація ПолтНТУ під час перебуванння у штаті Флорида, США ознайомилася з кампусом Коледжу Санта Фе.

Делегація ПолтНТУ ознайомилася з кампусом Коледжу Санта Фе

     Зокрема представникам університету показали організацію роботи кампусу, відкритого простору коледжу та системи доступності для людей з особливими потребами. Амбасадор коледжу Matthew Cheek ознайомив представників ПолтНТУ із навчальними аудиторіями, концертним залом, мистецькою галереєю, геологічним музеєм, бібліотекою, спортивною залою та планетарієм Коледжу Санта Фе. Крім того делегація відвідала заняття за напрямами підготовки: інформаційні технології та мистецтво, де ознайомилася з особливостями освітнього процесу.

     Делегація ПолтНТУ взяла участь у засіданні Attend Student Government Senate Meeting, на якому студентка 4 курсу спеціальності «Філологія», заступник президента студентського парламенту Анастасія Сидорова та студентка 4 курсу спеціальності «Філологія», член студентського парламенту Неля Бечкало виступили презентувавши систему організації діяльності студентського самоврядування ПолтНТУ та результати участі у спільному проекті Посольства США в Україні.

     Реалізуючи спільний проект «Впровадження інклюзивної освіти через молодіжне лідерство» & «Молодь проти насильства» делегація ПолтНТУ взяла участь у тренінгах «Bystander Intervention Training», «Sexual Harassment Training» та воркшопі «Keys to Leadership Workshop».

     Також делегація ПолтНТУ та представники Коледжу Санта Фе поділилися досвідом участі у тренінгах та воркшопах у США через Skype-зв’язок зі студентами та науково-педагогічними працівниками ПолтНТУ в межах проекту «Впровадження інклюзивної освіти через молодіжне лідерство» & «Молодь проти насильства».

ІАЦ ПолтНТУ