2018-10-29

Делегація ПолтНТУ відвідала підрозділ архітектурного напряму підготовки Університету Гринвічу

26 жовтня перебуваючи з робочим візитом у Великобританії викладачі навчально-наукового інституту архітектури та будівництва ПолтНТУ відвідали підрозділ архітектурного напряму підготовки Університету Гринвічу.

Делегація ПолтНТУ відвідала підрозділ архітектурного напряму підготовки Університету Гринвічу

     Архітектори ПолтНТУ Андрій Конюк та Андрій Дмитренко мали можливість поспілкуватися зі студентами, які навчаються за спеціальністю архітектура та ознайомитися із робочим простором для підготовки архітекторів в Університеті Гринвічу.

     Досвід, отриманий під час візиту до Університету Гринвічу, науково-педагогічні працівники навчально-наукового інституту архітектури та будівництва будуть використовувати у підготовці студентів-архітекторів, у тому числі за рахунок розвитку сучасних інформаційних технологій, більш широкого використання програмного забезпечення з 3D моделювання в галузі архітектури та будівництва.

     В той же час ПолтНТУ та Університет Гринвічу мають багато спільного у підготовці майбутніх архітекторів. Тож, відтепер для студентів архітектурного напряму підготовки ПолтНТУ відкриваються нові можливості стажування у Великобританії!


ІАЦ ПолтНТУ