2018-11-27

Делегація ПолтНТУ взяла участь у міжнародному фестивалі «Sino-Polish Art and Design Competition and Art Festival»

7 грудня за ініціативи ректора ПолтНТУ, професора Володимира Онищенка науково-педагогічні працівники та студенти університету архітектурно-художнього напряму взяли відвідали участь у міжнародному фестивалі «Sino-Polish Art and Design Competition and Art Festival», який проходив у м. Пекін, Китай.

Делегація ПолтНТУ взяла участь у міжнародному фестивалі «Sino-Polish Art and Design Competition and Art Festival»

     Участь у фестивалі взяли представники понад 20 університетів Китаю, Польщі, України, Естонії, Латвії та Кореї. ПолтНТУ єдиний університет, який представляв Україну на міжнародному мистецькому фестивалі в Пекіні.

     ПолтНТУ на фестивалі представляла делегація у складі: проректора з наукової та міжнародної роботи ПолтНТУ Світлани Сівіцької, завідувача кафедри образотворчого мистецтва Тетяни Зіненко, завідувача кафедри хімії Дмитра Стороженка, старшого викладача кафедри архітектури та містобудування Андрія Конюка, старшого викладача кафедри архітектури та містобудування Марії Руденко та студентів навчально-наукового інституту архітектури та будівництва: 3 курсу спеціальності «Архітектура» Станіслава Зосіма та Олени Горбунової, 1 курсу спеціальності «Архітектура» Арама Карапетяна представляла Україну на Sino-Polish Art and Design Competition and Art Festival.

     Науково-педагогічні працівники та студенти ПолтНТУ взяли участь у Art Forum, воркшопі з Traditional Chinese Art та воркшопі 3D Pitig.

     Участь ПолтНТУ у міжнародному фестивалі «Sino-Polish Art and Design Competition and Art Festival» надала можливість науково-педагогічним працівникам та студентам університету архітектурно-художнього напряму отримати новий досвід у сфері мистецтва, дизайну та архітектури, а також вивчити культуру та традиції Китаю.

     Тож, участь науково-педагогічних працівників та студентів навчально-наукового інституту архітектури та будівництва ПолтНТУ у мистецькому фестивалі в Пекіні яскраво свідчить про «нове дихання» архітектурно-художнього напряму підготовки ПолтНТУ. Більш того, реалізація таких проектів підкреслює стрімкий розвиток архітектурного та мистецького напряму ПолтНТУ, зокрема міжнародного співробітництва.

ІАЦ ПолтНТУ