2018-10-07

У ПолтНТУ привітали співробітників із Днем працівників освіти

5 жовтня у ПолтНТУ відбулися урочистості з нагоди Дня працівника освіти!

У ПолтНТУ привітали співробітників із Днем працівників освіти

     Привітав науково-педагогічних працівників ректор Полтавського національного технічного університету, професор Володимир Онищенко, який зазначив, що високий рівень здобутків університету – це заслуга саме згуртованої дружньої роботи науково-педагогічного та студентського колективу. Ректор подякував колективу за невтомну системну працю, яка має визнання на державному рівні!

     Привітали науково-педагогічних працівників заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації Олег Пругло директор Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Олена Харченко, заступник міського голови Людмила Бойченко, голова Шевченківської районної у місті Полтава ради Дмитро Задворкін.

     Під час урочистостей за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність було нагороджено відзнаками Міністерства освіти і науки України понад 30 науково-педагогічних працівників університету.

     За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку освіти і науки, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм було нагороджено Почесною грамотою Кабінету Міністрів України Володимира Онищенко, д.е.н., професора, заслуженого працівника освіти України, ректора ПолтНТУ.

     Ректора ПолтНТУ Володимира Онищенка було відзначено нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «За наукові та освітні досягнення» за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність.

     Колектив університету пишається досягненнями та щиро вдячний ректору ПолтНТУ, який своєю діяльністю забезпечує розвиток університету та його інтеграцію до світового освітнього простору.

     Подяки Міністерства освіти і науки України вручили Павлу Васильєву, старшому викладачу кафедри архітектури будівель та містобудування; Світлані Іваницькій, к.е.н, доценту кафедри економіки підприємства та управління персоналом; Володимиру Ільченко, к.т.н., доценту кафедри автомобільних доріг, геодезії, землеустрою та сільських будівель; Сергію Кравченко, к.т.н., доценту, завідувачу кафедри технології машинобудування; Ірині Ларцевій, к.т.н., доценту кафедри нафтогазової інженерії та технологій; Олександру Матяшу, к.т.н., доценту кафедри гідравліки, водопостачання та водовідведення; Олені Острогляд, старшому викладачу кафедри основ архітектури; Анні Павельєвій, к.філ.н., доценту кафедри іноземної філології та перекладу; Галині Сокол, к.т.н., доценту кафедри комп’ютерної інженерії; Ксенії Чичуліній, к.т.н., доценту кафедри економіки підприємства та управління персоналом; Олександру Шеферу, к.т.н., доценту, заступнику директора навчально-наукового інституту інформаційних технологій і механотроніки; Сергію Шкіренко, к.т.н., доценту кафедри конструкцій із металу, дерева і пластмас; Богдану Федяю, к.т.н., доценту кафедри теплогазопостачання, вентиляції та теплоенергетики; Олені Філоненко, к.т.н., доценту кафедри архітектури та міського будівництва; Харченко Максиму, к.т.н., доценту кафедри нафтогазових технологій та інженерії; Юрію Харченко, к.т.н., доценту кафедри економічної теорії та економічної кібернетики; Андрію Ягольнику, к.т.н., доценту кафедри нафтогазової інженерії та технологій.

     Почесні грамоти Міністерства освіти і науки України вручили Тетяні Галінській, к.т.н., доценту кафедри архітектури та міського будівництва, вченому секретарю Вченої ради університету; Анатолію Колієнко, професору кафедри теплогазопостачання, вентиляції та теплоенергетики.

     Грамоти Міністерства освіти і науки України вручили Віктору Вірченко, к.т.н., начальнику відділу міжнародних зв’язків; Валерію Усенко, к.т.н., доценту кафедри нарисної геометрії і графіки; Григорію Шарому, д.е.н., завідувачу кафедри автомобільних доріг, геодезії, землеустрою та сільських будівель.

     Нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти» нагороджено Олену Кобу, завідувача кафедри обліку і аудиту.

     Нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «За наукові та освітні досягнення» нагороджено Миколу Зоценко, д.т.н., професора, завідувача кафедри нафтогазової інженерії та технологій; Богдана Коробко, д.т.н., доцента, проректора з науково-педагогічної роботи; Анатолія Мартиненко, к.військ.н., доцента, проректора з науково-педагогічної та виховної роботи; Миколу Сєрова, д.ф.-м.н., професора, завідувачу кафедри вищої та прикладної математики.

     За сумлінну працю на освітянській ниві, вагомий особистий внесок у розвиток вищої освіти на Полтавщині Грамотою Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації було нагороджено Валентину Бойко, старшого викладача секції державного управління і права кафедри фінансів і банківської справи; Олену Борщ, к.т.н., доцента кафедри теплогазопостачання, вентиляції та теплоенергетики; Олекся Воробйова, старшого викладача кафедри фізичного виховання, спорту та здоров'я людини; Оксану Гордієнко, майстра спорту України міжнародного класу, старшого викладача кафедри фізичного виховання, спорту та здоров'я людини; Андрія Дмитренко, к.т.н., доцента кафедри архітектури будівель та містобудування; Наталію Ічанську, к.ф.-м..н., доцента кафедри вищої та прикладної математики.

     Заступник міського голови Людмила Бойченко подякувала колективу університету за вагомий внесок у розвиток системи вищої освіти міста Полтава та нагородила трудовий колектив ПолтНТУ почесною грамотою Полтавської міської ради.

     Почесною грамотою Шевченківської районної у місті Полтаві ради нагороджено Оксану Довженко, к.т.н., доцента професор кафедри залізобетонних і кам'яних конструкцій та опору матеріалів; Сергія Жигилія, к.т.н., доцента кафедри будівельної та теоретичної механіки; Олександру Маслій, к.е.н., доцента кафедри фінансів і банківської справи; Марину Муллер, к.е.н., доцента кафедри міжнародної економіки та маркетингу; Олександра Обідного, старшого викладача кафедри архітектури будівель та містобудування.

     Особливим дарунком для колективу Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка став виступ легендарного гурту «Краяни».

     Тож вітаємо трудовий колектив ПолтНТУ із Днем працівника освіти, бажаємо нових освітніх і наукових звершень та відкриттів, творчих здобутків, нових досягнень у міжнародній діяльності та натхненної праці на благо розвитку нашої держави.

 

                                                                                                                                                                                                                                           ІАЦ ПолтНТУ