2018-08-23

Студенти та викладачі ПолтНТУ приєднались до урочистостей з нагоди Дня Державного Прапора України

До відзначення Державного свята – Дня Державного Прапора України на Полтавщині було проведено урочисту церемонію підняття Державного Прапора України.

Студенти та викладачі ПолтНТУ приєднались до урочистостей з нагоди Дня Державного Прапора України

     На урочистості з нагоди Дня Державного прапора прийшли сотні полтавців, серед яких – представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, учасники бойових дій у зоні АТО, духовенство, а також адміністрація вишу, активісти студентського самоврядування та науково-педагогічні працівники Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

     Урочистості з нагоди святкування Державного прапора України розпочались з підняття прапору біля пам’ятника легендарного письменника України Тараса Григоровича Шевченка, що стало символом мужності та відваги українського народу.

     Після чого, святковою ходою, сотні полтавчан рушили до пам’ятника українським козакам. Під час церемонії святкування Дня Державного Прапора України, відбулося нагородження лауреатів премії імені Самійла Величка за кращі здобутки, які утверджують гуманістичні й національні ідеали, ідеї незалежності України, духовні цінності українського народу та за вагомий внесок у національно-культурне відродження Української держави.

     Вітаємо полтавчан, працівників, студентів ПолтНТУ та усю Україну із Державним святом – Днем Державного прапора України!

ІАЦ ПолтНТУ