2019-04-15

«Випускники ПолтНТУ — базова кадрова складова команди DTEK»

Співробітники провідної української енергетичної корпорації говорили зі студентами про можливості працевлаштування.

«Випускники ПолтНТУ — базова кадрова складова команди DTEK»

     12 квітня студенти Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка зустрілися зі співробітниками провідної української енергетичної корпорації ДТЕК: спеціалістом Департаменту з розвитку та оцінці активів ДТЕК Нафтогаз Максимом Дороховим та провідним фахівцем Відділу з управління персоналом ПРАТ «Нафтогазвидобування» Ольгою Господарець.

     Студенти навчально-наукових інститутів нафти і газу, інформаційних технологій і механотроніки, а також інституту фінансів, економіки та менеджменту ПолтНТУ отримали унікальну нагоду у дружній і досить неформальній обстановці обговорити зі співробітниками компанії найбільш актуальні для них питання: проходження практики, стажування та можливості працевлаштування.

     Максим Дорохов розповів студентам на особистому прикладі про своє навчання у ПолтНТУ та отримання практичного досвіду на Кафедрі нафтогазової інженерії та технологій, подальшу роботу в ДТЕК, а також про конференцію в Ґюстоні та технологічний центр компанії Шлюмберже.

     —  Випускники ПолтНТУ — базова кадрова складова команди DTEK, у нас працює велика кількість прекрасних спеціалістів, які є випускниками саме Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, серед них і мій сьогоднішній партнер на зустрічі з вами Максим Дорохов, — сказала Ольга Господарець. — І щоб стати частиною нашої команди не обов’язково мати 20 років стажу, головне — велике бажання працювати, чітке розуміння своїх цілей, висока самовіддача і мотивація. Ну і міцна база знань, звичайно. Навіть студенти, які проходять практику в ДТЕК, мають цілком реальну можливість відразу почати працювати у компанії, просто нам необхідно бачити велике бажання і готовність працювати на повну. Ми чекаємо мотивованих, активних, цілеспрямованих і освічених кандидати.

     Ольга Господарець та Максим Дорохов дали практичні поради студентам ПолтНТУ як найкраще позиціонувати себе перед працедавцем, як написати ефективне резюме та як вже зараз починати будувати свою успішну кар’єру в одній з найбільших корпорацій України.

ІАЦ ПолтНТУ