2020-04-11

Фахове видання університету отримало підвищену категорію

Наказом Міністерства освіти і науки України від 17.03.2020 № 409 збірник наукових праць «Системи управління, навігації та зв’язку» включено до Переліку наукових фахових видань України у категорії «Б»

Фахове видання університету отримало підвищену категорію

Збірник наукових праць «Системи управління, навігації та зв’язку» Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» включений до переліку наукових фахових видань категорії «Б», де можуть публікуватися результати дисертаційних досліджень. У ньому регулярно оприлюднюють найвагоміші досягнення провідних учених, докторантів, аспірантів, викладачів, студентів та фахівців-практиків.

У виданні зібрані публікації оригінальних оглядових робіт та інформаційних матеріалів з основних проблем за наступними напрямками: навігація та геоінформаційні системи; управління в складних системах; інформаційні технології; цивільна безпека; зв’язок та радіолокація; контроль космічного та повітряного простору; оптимізація транспортних систем.

Індексується у наукометричних базах даних: ICI Journals Master List / ICI World of Journals, Google Scholar.

«Наш збірник регулярно виходить з 2007 року, шість разів на рік, двома мовами – українською та англійською. Це високопрофесійне видання національного рівня, головним призначенням якого є висвітлення актуальних проблем у галузях систем управління, навігації та зв’язку і забезпеченням максимально широкого розповсюдження інформації про шляхи їх вирішення», – зазначає заступник головного редактора, доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри автоматики, електроніки та телекомунікацій Національного університету імені Юрія Кондратюка Олександр Шефер.

До складу редакційної колегії входять 23 доктори технічних наук, відомі фахівці науково-дослідних і навчальних українських та закордонних закладів (у тому числі з чотирьох країн Євросоюзу).

Вітаємо колектив видання з досягненням!

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія  Кондратюка»