2021-02-08

Фітнес-клуб Полтавської політехніки запрошує на тренування!

На базі кафедри фізичного виховання Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» проводять тренування двічі на тиждень. Обирайте свій вид спортивної активності!

Фітнес-клуб Полтавської політехніки запрошує на тренування!

8 лютого у Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стартували програми тренування з аеробіки, степ-аеробіки, фітбол-аеробіки, силової аеробіки, танцювальної аеробіки, стретчингу і тай-бо з досвідченими та професійними тренерами.

«У Полтавській політехніці особливу увагу приділяють розвитку студентського та учнівського спорту, за постійної ініціативи керівництва університету проводимо спортивні змагання різного рівня, наші спортсмени стають призерами і переможцями обласних та Всеукраїнських чемпіонатів, турнірів та змагань.

На базі нашого факультету постійно діють 22 спортивні секції, заняття в яких ведуть досвідчені професіонали своєї справи, професійні тренери. Секція з фітнесу чекає усіх бажаючих на тренування, обіцяємо – не пошкодуєте!», - прокоментувала кандидат наук з фізичної культури та спорту, майстер спорту України з черлідингу, в.о. завідувача кафедри фізичного виховання Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Тетяна Синиця.

Графік тренувань на тиждень:

  • понеділок - 17:00 - 18:00
  • середа - 17:00 - 18:00 (ауд. 140 Ц)

Запис та довідки за телефоном: (099) 256 97 82.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»