2020-04-24

Генеральний директор НКЦ «Ньюфолк» прочитає цикл лекцій з екології

З 28 квітня для студентів та науково-педагогічних працівників Національного університету імені Юрія Кондратюка генеральний директор НКЦ «Ньюфолк» Андрій Закревський прочитає цикл лекцій «Сучасна екологія».

Генеральний директор НКЦ «Ньюфолк» прочитає цикл лекцій з екології

Генеральний директор НКЦ «Ньюфолк» Андрій Закревський – надійний партнер університету в реалізації різноманітних проєктів, спрямованих як  на покращення якості профільної нафтогазової освіти, так і на розвиток галузі.

Студенти та викладачі Полтавського коледжу нафти і газу та Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» вже мали можливість послухати його лекції «Таємниці нафтогазової галузі» та «Перспективи розвитку нафтогазової галузі».  Також він два роки поспіль організовує уже традиційні зустрічі з успішними бізнесменами галузі.

«Ми добре знаємо Андрія Закревського як експерта в області видобутку нафти і газу. А зараз студенти, викладачі, а також усі бажаючі матимуть нагоду познайомитися з ним як з фахівцем, який намагається розібратися в реальних проблемах сучасної екології», – говорить директор Полтавського коледжу нафти і газу Любов Шумська

Цикл лекцій буде присвячений проблемам:

  • скорочення біорізноманіття;
  • cуми технологій;
  • зростання популяції людей.

Лекції відбудуться 28, 29 та 30 квітня о 14:00.

 

Посилання для реєстрації:

https://docs.google.com/forms/d/1ZEvG_eOTfIcpgfMeLjkGthDV2cKAsLzSsXzue_1gg4k

Запрошуємо студентів, науково-педагогічних працівників Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», Полтавського коледжу нафти і газу та усіх небайдужих до проблем екології.

Медіацентр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»