2019-11-01

Голова спортивного клубу університету змагався за Кубок Посла в Литві

24-27 жовтня у м. Варена (Литва) жіночі та чоловічі ветеранські збірні з України, Латвії та Литви зіграли у рамках четвертого міжнародного турніру з гандболу «Ukrainos ambasadorius taure 2019»

Голова спортивного клубу університету змагався за Кубок Посла в Литві

Уже вдруге турнір відбувся у м. Варена. Цього року участь у змаганнях взяли близько ста тридцяти гравців з українських, латвійських та литовських команд ветеранів з гандболу, а також легенда українського гандболу – олімпійська чемпіонка, чемпіонка світу, багаторазова володарка Кубка Європи Ольга Зубарева.

Турнір на Кубок українського посла розпочався з традиційного моменту – національних гімнів Литви, України та Латвії, а також святковим парадом команд у спортзалі. Їх супроводжували волонтери в національних костюмах з гімназії «Ожуолас».

Захід урочисто відкрили Посол України в Литві Володимир Яценківський та голова Варенської міської ради Алгіс Касета, які привітали усіх спортсменів, побажали успішної та цікавої гри. Турнір з гандболу –приклад дружньої співпраці між Литвою та Україною.

Першу премію та головний приз турніру – Кубок Посла України в Литві – виграла збірна команда ветеранів з гандболу «Торнадо» (м. Бровари), у складі якої грає голова спортивного клубу ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка Ігор Бондал. Вітаємо з перемогою та бажаємо нових досягнень на міжнародній арені професійного спорту!

Медіа-центр ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка