2019-08-05

Інформація для абітурієнтів щодо поселення в гуртожитки ПолтНТУ на 2019/2020 н. р.

Шановні першокурсники! Раді вітати у колі дружньої студентської родини ПолтНТУ. Дякуємо, що обрали нас! Інформуємо, що наші гуртожитки вже готові прийняти вас!

Інформація для абітурієнтів щодо поселення в гуртожитки  ПолтНТУ на 2019/2020 н. р.

      Поселення в гуртожитки Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка студентів 1-го курсу  з 19.08. по 06.09.2019.

  1. Іногородні абітурієнти, які бажають проживати в гуртожитках, під час написання заяви на вступ повинні вказати потребу в поселенні до гуртожитку.

  2. Узяти довідку з відповідного директорату (деканату) до паспортного столу про зарахування до складу  студентів ПолтНТУ (або лист про зарахування).

  3. Узяти довідку для призовників в інспектора відділу кадрів з військового обліку для військового комісаріату (кабінет 316-Ф) .

  4. Подати завідувачеві (комендантові) гуртожитку:

    • заяву встановленого зразка до 06.09.2019  для поселення;

    • квитанцію (копію) про оплату за гуртожиток (здійснюється авансовано за навчальний рік до 1 вересня поточного року);

    • довідку з газової служби (вул. Сінна, 38а) або з попереднього місця проживання (крім мешканців гуртожитку № 5);

    • фото 3х4 – 4 шт.

  5. Звернутися до завідувача (коменданта) гуртожитку для укладання Договору про надання послуги тимчасового проживання у студентському гуртожитку ПолтНТУ, ознайомитися з Положенням про студентський гуртожиток ПолтНТУ, Правилами внутрішнього розпорядку в студентських гуртожитках ПолтНТУ, пожежної безпеки та отримати перепустки у гуртожитку.

  6. Узяти ордер у директора студентського містечка (гуртожиток № 4).

  7. Звернутися до паспортного столу в гуртожитку № 2 з паспортом (НЕ ЗНІМАЮЧИСЬ з реєстраційного обліку попереднього місця проживання) та квитанцією з банку про оплату адміністративного збору за реєстрацію (зняття з реєстрації) у гуртожитку.

  8. Звернутися до військового комісаріату (м. Полтава, вул. Коряка, 4) з військовим квитком або довідкою замість військового квитка (для призовників – посвідчення (приписне)) з відміткою про ЗНЯТТЯ З ВІЙСЬКОВОГО ОБЛІКУ за постійним місцем проживання.

  9. Узяти медичну довідку (медичний пункт у гуртожитку № 5, вхід від стадіону).

     Інформуємо також, що право на першочергове поселення у гуртожитки (за умови прикріплення до заяви на поселення відповідних документів) мають студенти та абітурієнти, які користуються пільгами на поселення в гуртожитки відповідно до:

  • Постанови КМУ від 05.04.1994  № 226 «Про поліпшення виховання, навчання, соціального захисту та матеріального забезпечення дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування»;

  • Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»;

  • розпорядження КМУ від 14.03.2001  № 92-р «Про заходи щодо підтримки становлення та розвитку студентської сім’ї» (якщо чоловік і дружина навчаються у ПолтНТУ на денній формі).

     Особи, які у двотижневий термін від дати початку проживання, визначеного у наказі, не оформили документів на поселення, втрачають право на проживання (вважаються такими, що не поселені, і на їх місця поселяються інші).