2024-03-25

Колектив Полтавської політехніки вітає ректора Володимира Онищенка з ювілеєм!

Вельмишановний Володимире Олександровичу!

Колектив Полтавської політехніки вітає ректора Володимира Онищенка з ювілеєм!

Багатотисячний науково-педагогічний і студентський колектив Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» щиро вітає з ювілеєм Вас – нашого Лідера, доктора економічних наук, професора, заслуженого працівника освіти України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, кавалера ордену «За заслуги», прогресивного ректора, успішного керівника і видатного науковця!

Ви – унікальний приклад шляху від студента до ректора, керівника, науковця і професіонала найвищого рівня, якого відрізняє харизма, перфекціонізм, масштаб особистості, вольовитість, відкритість і вимогливість поєднана з неймовірністю працьовитістю.

Талант, безмежна відданість Університету, працьовитість і наполегливість у досягненні поставленої мети сприяють не лише Вашому особистому успіху, але й стали запорукою лідерських позицій Університету в національних і міжнародних рейтингах, органічну інтеграцію в європейський освітній простір.

Ви володієте чудовим даром мислити масштабно, запалювати новими справами інших, вести за собою і відкривати нові таланти.

Ми пишаємося досягненнями, які стали реальністю під Вашим керівництвом, можливістю успішно втілювати масштабні проєкти, реалізовувати прогресивні ідеї. Ваша креативність, підтримка і цілеспрямованість забезпечують вражаючі здобутки, а Ваш оптимізм і енергія надихають, спонукають до невпинного руху вперед.

Дякуємо за неоціненний внесок у формування нового покоління українців, турботу про майбутнє України – освічену молодь!

Прийміть, будь ласка, найщиріші побажання, адже сьогодні ми висловлюємо щиру вдячність за Вашу самовіддану працю і безкорисливе добро, яке Ви повсякчас даруєте колегам та студентам.

У цей святковий день ми бажаємо, щоб доля подарувала Вам багато щасливих років плідної праці, здійснення усіх заповітних мрій, легкості у подоланні будь-яких труднощів на своєму шляху, а невичерпна енергія продовжували рухати до нових звершень та перемог. Колектив бажає Вам підкорювати нові професійні, творчі та академічні вершини, подальшої успішної управлінської, наукової, освітньої діяльності, динамічного руху вперед і наснаги для нових звершень на благо розбудови вищої освіти та України! Переконані, що і надалі Ваша плідна робота буде служити інтересам держави, вихованню патріотичної молоді, розвитку і примноженню досягнень університету. А колектив завжди Вас підтримає!

Міцного Вам здоров’я, родинного тепла та здійснення мрій!

Найголовніше побажання – Миру і Перемоги!

Многая літа!