2021-03-25

Колектив Полтавської політехніки вітає з Днем народження ректора Володимира Онищенка!

Колектив Полтавської політехніки вітає з Днем народження ректора Володимира Онищенка!

Вельмишановний Володимире Олександровичу!

Прийміть щиросердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження!

Найвищий професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставленої мети сприяють не лише Вашому особистому успіху, але й стають запорукою розвитку й процвітання університету.

Ваш оптимізм та невичерпна енергія надихають і спонукають до розвитку всі підрозділи. Ви володієте чудовим даром мислити масштабно, запалювати новими справами інших, вести за собою, відкривати нові таланти і запалювати зірки.

Пройшовши в нашому університеті шлях від студента до ректора, Ви стали прикладом сучасного керівника, вмілого організатора.   Ви – справжній лідер, талановитий учений, мудрий керівник.

Завдяки Вашим титанічним зусиллям країна щороку поповнюється професіоналами високого класу, які своєю діяльністю приносять користь нашому суспільству, а кожен науково-педагогічний працівник має можливість наукових звершень та кар’єрного зростання. Багатьом поколінням Ви вже подарували щасливий квиток в успішне професійне життя!

Колектив бажає Вам завойовувати нові професійні, творчі та академічні вершини, подальшої натхненної керівної, наукової, освітньої діяльності, сміливих, цікавих і результативних починань!

Переконані, що і надалі Ваша плідна і конструктивна робота буде служити інтересам держави, вихованню молоді, розвитку і зміцненню досягнень університету. А колектив завжди Вас підтримає!

Міцного здоров’я, щастя, натхнення та нездоланної життєвої енергії!