2019-02-18

Студентка ПолтНТУ перемогла у Всеукраїнському конкурсі «Архітектор-2019»

Конкурс проводиться щорічно серед студентів та молодих спеціалістів архітектурних і будівельних закладів вищої освіти

Студентка ПолтНТУ перемогла у Всеукраїнському конкурсі «Архітектор-2019»

 

16 лютого у Києві завершився престижний Всеукраїнський благодійний конкурс «Архітектор-2019», який щорічно проводиться серед студентів та молодих спеціалістів архітектурних і будівельних спеціальностей. Конкурсантів очікували три етапи відбору: письмове творче завдання, виконання клаузури (ескізного рішення) на певну тематику та презентація ідеї міського парку членам журі.

З усіх учасників експерти обрали 30 переможців, які в нагороду отримають поїздку у Мілан на виставку Made Expo 2019 та архітектурний тур містом.

Серед переможців конкурсу «Архітектор-2019» — студентка Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка Ольга Петлюх.

Якщо ви чогось хочете досягти, ви не можете просто сподіватися і чекати. Якщо ви хочете по-справжньому чогось більшого у своєму житті, ви повинні працювати над цим, — каже Ольга. — Я піднялася на сходинку вище, я переможець проекту «Архітектор 2019»! Чекай на мене, Італія, на форумі архітектури і будівництва Made Expo. Спасибі величезне організаторам за надану можливість участі у Всеукраїнському архітектурному конкурсі! Дякую викладачам Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка за професійну підготовку! Дякую батькам за доброту, розуміння і підтримку!

 

Приєднуйтеся і Ви до родини Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка!