2018-11-04

У ПолтНТУ пройшов Відкритий кубок Полтавської області з черліденгу

3-го листопада на спортивній базі Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, під егідою Всеукраїнської федерації черліденгу груп підтримки спортивних команд, президентом якої є Юрій Крикун та Спортивної студентської спілки України у Полтавській області, головою якої є ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко, відбувся Відкритий кубок Полтавської області з черліденгу.

У ПолтНТУ пройшов Відкритий кубок Полтавської області з черліденгу

     У змаганнях узяли участь команди з усієї України, зокрема, спортсмени Харківської, Дніпропетровської федерації черліденгу, учасники з міста Суми, Южне (Одеської області), також черлідери з міста Полтава та Полтавської області. Більше двадцяти команд та індивідуальні представники (загалом майже 400 учасників) змагались за перемогу у п’яти номінаціях: чер-джас соло (діти 5-8 та 8-12 років), чер-данс соло (дорослі), чер-данс команда (юніори) та чер-данс команда (дорослі).

     Під час відкриття змагань учасників привітали: президент Всеукраїнської федерації черліденгу груп підтримки спортивних команд Юрій Крикун, начальник Полтавського відділу комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Юлія Гордієнко та проректор з науково-педагогічної та виховної роботи ПолтНТУ Анатолій Мартиненко.

     На завершення церемонії відкриття, для всіх присутніх, були продемонстровані показові виступи кращих команд черлідерів, а також відбулося нагородження переможців, які здобули перемогу у попередньому етапі змагань.

     ПолтНТУ є спортивним центром Полтавщини, де активно підтримується спорт та здоровий спосіб життя. Тож, запрошуємо амбітних та спортивних абітурієнтів на навчання до ПолтНТУ!

ІАЦ ПолтНТУ