2019-12-29

Магістерські дипломи вручили випускникам Навчально-наукового інституту інформаційних технологій і механотроніки

26 грудня у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» вручили дипломи магістрам Навчально-наукового інституту інформаційних технологій і механотроніки, кращих відзначили за науково-дослідницьку роботу та високі освітні й наукові досягнення.

Магістерські дипломи вручили випускникам Навчально-наукового інституту інформаційних технологій і механотроніки

 

Магістерські дипломи отримали випускники спеціальності «Комп’ютерні науки», «Комп’ютерна інженерія», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Телекомунікації та радіотехніка», «Автомобільний транспорт», «Галузеве машинобудування», «Прикладна механіка» та «Прикладна математика» Навчально-наукового інституту інформаційних технологій і механотроніки Національного університету імені Юрія Кондратюка.

Випускників, які обрали надзвичайно актуальні професії, вітали ректор Національного університету «Полтавська політехніка  імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко, директорка Навчально-наукового інституту інформаційних технологій і механотроніки, к.т.н. Інна Хоменко, випускник університету, директор компанії Digicode Ігор Шейко, завідувачі кафедр, науково-педагогічні працівники.

«Дорогі випускники! Напередодні новорічних свят ви досягли того, що вже завтра ваше життя зміниться. Хочу, щоб фото з вашого студентського альбому зігрівало ваші серця не тільки сьогодні, щоб приємні спогади про роки в університеті постійно супроводжували вас і надихали, підштовхували до підкорення нових вершин. Щиро сподіваємося, що ви будете гордо нести славу рідного університету на українському та світовому рівнях. Ми завжди чекаємо вас у рідних стінах, відкриті для зустрічей та спілкування», – побажала випускникам директорка Навчально-наукового інституту інформаційних технологій і механотроніки, к.т.н. Інна Хоменко.

Директор компанії Digicode Ігор Шейко зазначив: «Здобуття вищої освіти – це вже немало, використовуйте той творчий запал, життєву енергію, з якою ви йшли до омріяного диплому ці п’ять з половиною років, та реалізуйте свою наступну мету.  У нас спільна мета – досягнути успіху в обраній спеціальності в рідній країні. Молода енергія, висококваліфіковані спеціалісти з ІТ-технологій Україні потрібні вже сьогодні. Формуються сприятливі умови, щоб стати успішними вже тут й зараз. Компанія Digicode прикладає максимум зусиль, щоб у державі створювалися робочі місця для розумної молоді. Вся наша команда вірить в потенціал України, освітній потенціал університету та його випускників. Давайте разом зробимо рідну країну процвітаючою!».

Завідувачі кафедр побажали випускникам успішної професійної самореалізації та кар’єрного зростання.

 «Шановні колеги, я щиро вітаю вас з тим, що ви нарешті отримали довгоочікуваний диплом, кваліфікацію магістра одного з найкращих європейських університетів – Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Ви вже отримали вищу освіту і впевнений, що університет, виконав свою місію – забезпечив вас  фундаментальними базовими знаннями, які будуть вам допомагати досягати у житті успіху. Вступаючи до Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, стали першими випускниками Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Зміна назви закладу означає, що ми живемо в епоху глобальних змін та не боїмося їх.

Після усвідомлення того, що ви вже стали дипломованими фахівцями, інженерами, після святкування Нового року, постане питання: а що далі? Не потрібно вже ходити на лекції, складати іспити чи заліки, проте життя складе власний розклад випробувань, перевіряючи вас, ваші знання, влаштовувати вам іспити, щоб ви, використовуючи базові знання, досягали успіху. Перед вами відкриваються нові чудові перспективи. Знання, отримані тут, допоможуть Вам стати успішними, досягти швидкого кар’єрного зростання. Престижні спеціальності, які ви здобули, стануть для вас чудовим стартом, але вимагатимуть навчання протягом всього життя. Не треба боятися випробовувати себе в найамбітніших професіях. В епоху промислової революції 4.0 будьте готові приймати виклики сьогодення, професійно розвивайтеся. Все лише у ваших руках, а я бажаю вам тільки успіху. Бо ваш успіх – це успіх України, запорука добробуту і економічного зростання держави. І саме ви здатні забезпечити процвітання країни.

Вітаю вас та ваших батьків зі знаменною подією! Пам’ятайте, що ви є випускниками найкращого університету класичного типу!», – побажав ректор університету, професор Володимир Онищенко.

Грамотами ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за плідну науково-дослідницьку роботу відзначені:

Ілля Жабранов – спеціальність  «Комп’ютерні науки»,

Єгор Ступенко – спеціальність  «Автомобільний транспорт»,

Олександр Шека – спеціальність  «Автомобільний транспорт»,

Тарас Голобородько – спеціальність «Галузеве машинобудування»,

Андрій Козуб – спеціальність «Галузеве машинобудування»,

Віталій Сіняков – спеціальність «Галузеве машинобудування»,

Сергій Кондак – спеціальність «Прикладна механіка»,

Іван Стеценко – спеціальність «Прикладна механіка».

Грамотами ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за високі наукові й освітні досягнення нагороджені:

Дмитро Гарбулінський – спеціальність «Комп’ютерна інженерія»,

Юлій Поліщук – спеціальність «Телекомунікації та радіотехніка»,

Роман Мартиненко – спеціальність  «Галузеве машинобудування»,

Марія Лелюх – спеціальність «Прикладна математика».

Випускники університету – креативні, успішні, прагнуть реалізуватися в обраних спеціальностях, які популярні на українському та міжнародному ринках праці.

Магістр Навчально-наукового інституту інформаційних технологій і механотроніки Наталія Іващенко щиро подякувала на адресу керівництва  університету, викладачів, батьків: «Настав довгоочікуваний момент – ми закінчили університет. З цієї миті наші стежини розійдуться, проте вже завтра перед нами відкриються тисячі можливостей, серед яких кожен обере свою. Давайте не забувати alma mater, берегти спогади про неї та повертатися сюди з новими перемогами та здобутками! Дякую всім, хто вкладав у нас душу, переживав наші поразки та невдачі, радів успіхам. Ми стали дорослими, впевненішими  та готовими  рухатися до нової мети!».

Щиро вітаємо випускників Навчально-наукового інституту інформаційних технологій і механотроніки, бажаємо професійного та наукового зростання, успіхів у професійній діяльності!