2020-06-24

Магістрант ННІ ІТМ став призером наукового конкурсу з ідеями управління агрохолдингом

Магістрант ННІ інформаційних технологій і механотроніки Сергій Носенко посів третє місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Інформаційні системи та технології».

Магістрант ННІ ІТМ став призером наукового конкурсу з ідеями управління агрохолдингом

На базі Хмельницького національного університету відбувся заключний етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Інформаційні системи та технології». Організаційно-методичне керівництво конкурсом здійснювала ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

На розгляд журі було представлено 83 наукові роботи від 115 учасників з 46 українських закладів вищої освіти. Рецензування наукових робіт виконали 16 докторів та кандидатів наук з десяти закладів вищої освіти України. Задля об’єктивного оцінювання результатів публічного  захисту наукових досліджень організатори   запросили наукових  керівників  та незалежних експертів.

Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності  «Інформаційні системи та технології» підвели  на онлайн-платформі Microsoft Teams. Всі бажаючі мали можливість переглянути онлайн-трансляцію та через створений чат оперативно реагувати на події під час підсумкової конференції, надсилати відгуки про її  роботу  на адресу оргкомітету конкурсу.

Конкурсна комісія визнала однією з найкращих роботу «Синергія інформаційних технологій в управлінні національними агрохолдингами» магістранта кафедри комп’ютерних та інформаційних технологій і систем Навчально-наукового інституту інформаційних технологій і механотроніки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»  Сергія Носенка – автора нагороджено дипломом ІІІ ступеня.

 

 

«Ця перемога буде сприяти подальшому розвитку зацікавленості студентів до наукової діяльності та дослідницької роботи та дасть можливість зайняти достойне місце на динамічному  ІТ-сегменті ринку праці», – розповіла науковий керівник, кандидат технічних наук, доцент кафедри комп’ютерних та інформаційних технологій і систем Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олена Скакаліна.

Вітаємо магістранта Сергія Носенка та наукового керівника з перемогою! Бажаємо нових успіхів та наукових звершень!

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»