2019-12-02

Магістрантка Дарія Бражник стала призеркою Чемпіонату Європи з класичного пауерліфтингу

Спортсменка – магістрантка факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Дарія Бражник завоювала срібну медаль на Чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу у Каунасі (Литва)

Магістрантка Дарія Бражник стала призеркою Чемпіонату Європи з класичного пауерліфтингу

Дарія Бражник стала срібною призеркою змагань Чемпіонату Європи з класичного пауерліфтингу серед юніорів у ваговій категорії до 43 кг.

Здобувши малу золоту нагороду у присіданні та срібло у жимі з результатами 90 та 52,5 кг відповідно, спортсменка підкорила штангу вагою 107.5 кг, виборовши ще одне золото. Але їй не вистачило 2,5 кг, щоб здобути чемпіонський титул у сумі триборства, зазначають у Національній федерації пауерліфтингу України.

«Ми повністю задоволені результатом. Зважаючи на те, що Дарія – чемпіонка Європи та світу з екіпірувального пауерліфтингу, пріоритет надаємо саме цьому виду спорту. Складність полягала в тому, що техніка у цих двох видах спорту різна, на підготовку до участі в Чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу було дуже мало часу. Однак ми раді, адже золото в «неулюбленій» тязі – це чудово!», – поділилася тренерка, майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу .

Науково-педагогічний та студентський колектив Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» щиро вітає спортсменку та її тренера з перемогою, бажає нових здобутків на спортивному Олімпі!