2019-11-04

Майбутні будівельники відвідали практичне заняття на підприємстві випускника університету

30 жовтня відбулось виїзне практичне заняття з дисципліни «Будівельне матеріалознавство» на виробництві, яким керує випускник нашого університету

Майбутні будівельники відвідали практичне заняття на підприємстві випускника університету

Студенти групи 201Б ННІ архітектури та будівництва відвідали практичне заняття на приватному підприємстві «Сканпласт» у Полтаві, щоб закріпити теоретичні знання про виготовлення та властивості теплоізоляційних матеріалів органічного походження. Одним з найпоширеніших видів таких матеріалів є пінополістирольні плити, які використовують для теплоізоляції будівель.

«Вони ознайомились із технологією виготовлення пінополістирольних плит, побачили цей процес на кожному етапі та задавали уточнюючі питання. У кінці заняття відбулася дискусія: поговорили про те, як стати успішним та які знання необхідні для цього», – розповів Володимир Шульгін, завідувач кафедри технологій будівництва, який провів практичне заняття.

Підприємство ПП «Сканпласт» виготовляє пінополістирольні плити марки ПСБ-С-15- ПСБ-С-35- ДСТУ Б В.2.7-8-94 і є одним із інноваційних виробництв, де використовують найновіші наукові розробки. Продукцію реалізують під торговою маркою «Scanterm». Очолює підприємство випускник Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Дмитро Михненко.

Медіа-центр Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»