2018-10-11

ПолтНТУ та УкрНДІгаз підписали меморандум про співпрацю у науково-технічній сфері

Під час робочого візиту до ПолтНТУ директор УкрНДІгаз Сергій Кривуля та співробітники інституту ознайомилися з навчально-матеріальною базою університету, зокрема відвідали лабораторії̈, створені у співпраці з провідними нафтогазовими компаніями: лабораторію бурових розчинів, створену за підтримки Енергетичної компанії ДТЕК Нафтогаз та ТОВ «Геосинтез інжиніринг» та нещодавно створені разом з АТ «Укргазвидобування» та Shlumberger надсучасні лабораторії 3D моделювання та візуалізації̈. Ці лаборато

ПолтНТУ та УкрНДІгаз підписали меморандум про співпрацю у науково-технічній сфері

     Саме в лабораторії 3D моделювання та візуалізації ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко та директор УкрНДІгаз Сергій Кривуля підписали меморандум про співпрацю у науково-технічній сфері. Він передбачає реалізацію нових можливостей для студентів шляхом проходження практики та стажування на базі УкрНДІгаз, реалізації спільних наукових досліджень та підвищення кваліфікації співробітників.

     Підписання меморандуму - це ще один крок в напрямку реалізації стратегії університету щодо об’єднання зусиль освіти, науки, бізнесу і виробництва з метою якісної підготовки фахівців для енергетичної галузі України.

ІАЦ ПолтНТУ