2019-10-21

Міністерство освіти та науки України відзначило спортивні досягнення юного полтавця

Керівник Полтавського відділення ВГО «Спортивна спілка учнівської молоді України» Володимир Онищенко та начальник обласного відділення філії комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Юлія Гордієнко завітали на зустріч з обдарованою молоддю до полтавської гімназії «Здоров’я» №14

Міністерство освіти та науки України відзначило спортивні досягнення юного полтавця

За особистий внесок, піднесення міжнародного авторитету України, волю до перемоги та успішний виступ на Всесвітніх іграх з єдиноборств серед школярів Combat Games 2019 подякою Міністерства освіти і науки України відзначений учень комунального закладу «Полтавська гімназія «Здоров’я» №14 Полтавської міської ради Богдан Олексієнко. Юний спортсмен гідно представив Україну на престижному чемпіонаті в Будапешті.

«Надзвичайно приємно зустрітися з цілеспрямованою, обдарованою молоддю – спортивною елітою міста Полтави. Мене переповнюють неймовірні відчуття, коли я бачу дітей зі спортивними досягненнями, з почесними спортивними званнями, які своїм власним прикладом, щоденною наполегливою працею популяризують спорт на Полтавщині, презентуючи свою гімназію на всеукраїнському та міжнародному рівні. Формула успіху дуже проста: хочеш бути успішним, працюй щодня», – наголосив керівник Полтавського відділення ВГО «Спортивна спілка учнівської молоді України», ректор ПолтНТУ імені Юрія Кондратюка, професор Володимир Онищенко.

Начальник обласного відділення філії Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Юлія Гордієнко привітала спортивну спільноту гімназії, висловивши надію, що отримані спортивні здобутки вмотивують юних спортсменів на досягнення нових спортивних вершин.

Гімназія має понад п’ятидесятилітню історію поставлених цілей, досягнень та спортивних перемог. Сьогоднішнє покоління гімназистів з гордістю примножує славне надбання своїх попередників. Серед вихованців навчального закладу – призери обласних та всеукраїнських чемпіонатів з плавання, шашок, гімнастики, боксу, греко-римської боротьби, чирлідингу, фігурного катання, багаторазові чемпіони обласних та всеукраїнських змагань з вільної боротьби, тхеквондо, карате, футболу, волейболу, плавання.

«Кожна спортивна медаль, кожна нова перемога – це щоденна важка праця. Дякую своїм чудовим дітям та їхнім батькам за ту молоду енергію, те прагнення до перемоги, які вони постійно демонструють, маючи блискучі успіхи у спорті та навчанні», – говорить директорка Полтавської гімназії «Здоров’я» №14 Віра Піддубна.

Комунальний заклад «Полтавська гімназія «Здоров’я»№14 Полтавської міської ради є учасником міжнародного проєкту «Європейська мережа шкіл у сприянні здоров’ю», двічі поспіль була нагороджена грамотами Міністерства освіти та науки України за інноваційні технології, формування культури здоров’я.

З 2006 року гімназія є методичним центром з питань впровадження здоров’зберігаючих педагогічних технологій та проекту «Школа майбутнього». За вагомий внесок у розвиток іміджу освіти України у 2009 році навчальний заклад був відзначений дипломом Академії педагогічних наук України та кришталевою нагородою «Флагман освіти і науки України».

У навчальному закладі створені оптимальні умови для фізичного, інтелектуального та духовного розвитку школярів – новітня матеріально- технічна база для занять спортом, тренажерний зал, футбольне поле з штучним покриттям, тренажерний майданчик відкритого типу, сучасні навчальні кабінети.

Бажаємо гімназистам не зупинятися на досягнутому, прагнути та досягати нових спортивних вершин!