2021-07-26

«Молодий вчений року»: триває прийом заявок на конкурс

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України оголосила щорічний конкурс молодих вчених «Молодий вчений року». Прийом заявок на участь триває до 1 вересня 2021 року.

«Молодий вчений року»: триває прийом заявок на конкурс

«Візьміть участь у щорічному конкурсі МОЛОДИЙ ВЧЕНИЙ РОКУ, що відбувається в Україні вперше. Поділіться своїми досягненнями, отримайте національне визнання та забезпечте свій професійний ріст!» – запрошують організатори.

Прийом документів відбувається на офіційному сайті конкурсу.

Молодих українських учених планують відзначити за внески у розвиток, промоцію науки, у захист інтересів України, за благодійну і громадську діяльність, досягнення в діяльності, що сприяє подальшому розвитку української науки, зростанню потенціалу України і за підвищення авторитету України на міжнародному рівні.

У конкурсі можуть брати участь українські вчені, інженери, дослідники та новатори з усього світу, віком до 35 років включно, які мають вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня, або номінанти віком до 40 років включно, які мають науковий ступінь доктора наук. У конкурсі можуть брати участь усі вікові групи, зокрема досвідчені науковці, інженери, дослідники та раціоналізатори, а також студенти, які займаються науковою діяльністю, аспіранти, молоді вчені та інші особи без ступеня.

Умови і подробиці тут: http://leader-scientist.com.ua/page17977637.html

Конкурс містить 100 різних номінацій:

31 номінація стосується популяризації науки;

50 номінацій присвячено галузям знань;

12 – номінації Національної академії наук України;

7 – Малої академії наук.

Номінант конкурсу отримає: статус номінанта, свідоцтво про участь у конкурсі та участь в урочистій церемонії.

Лауреат конкурсу отримає: особисту промоцію, свідоцтво і статуетку лауреата «Молодий вчений року».

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»