2017-11-17

Науковець з Німеччини провів лекцію для студентів спеціальності «Міське будівництво і господарство»

17 листопада 2017 р., в рамках міжнародного співробітництва з Університетом прикладних наук (University of Applied Sciences) (Німеччина), на будівельному факультеті відбулася зустріч з дипломованим інженером з міського планування, архітектором Клаусом Брендле (Klaus Brendle).

Науковець з Німеччини провів лекцію для студентів спеціальності «Міське будівництво і господарство»

Науковець з Німеччини провів лекцію для студентів спеціальності «Міське будівництво і господарство» та іноземних студентів будівельного факультету. Лекція була присвячена вивченню методів дистанційного навчання студентів. Окреме питання було присвячене знайомству з федеральним відомством по дослідженню та випробуванню будівельних матеріалів на кафедрі будівельної інженерії (Dept. of Structural Engineering).

Під час наукової зустрічі декан будівельного факультету Микола Нестеренко і завідувач кафедри архітектури та міського будівництва Олександр Семко обговорили з Клаусом Брендле реалізацію наукових проектів спільно з будівельним факультетом ПолтНТУ.

Співробітництво з провідними університетами Німеччини надає можливість реалізовувати спільні наукові проекти забезпечуючи входження нашої держави в Європейський дослідницький простір.

За матеріалами кафедри
архітектури та міського будівництва