2018-09-07

Міжнародний галузевий форум – досвід та розвиток

5 - 6 вересня на базі Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка пройшов Міжнародний нафтогазовий форум «Сучасні технології буріння та кріплення свердловин та інтенсифікації припливу в нафтогазових покладах з пониженими пластовими тисками».

Міжнародний галузевий форум – досвід та розвиток

     Міжнародний галузевий форум відкрив голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Головко, який у своєму виступі наголосив на важливості проведення заходів такого високого рівня, які надають можливість провідним експертам на базі університету обговорити нові тенденції в промисловості та напрацювати дієві рішення, які сприятимуть розвитку енергонезалежності України.

     Форум зібрав на своєму майданчику міжнародний склад з майже 200 учасників, серед яких представники іноземних компаній, експерти, ТОП-менеджмент, які працюють у нафтогазовому секторі з Польщі, Азербайджану, Казахстану, Білорусі та України. Фахівці говорили про стратегію реформування українського нафтогазового ринку, упровадження європейських принципів роботи, інтенсифікацію процесів буріння.

     Міжнародний нафтогазовий форум став унікальною платформою, яка надає можливість послухати думку експертів ринку з ключових питань галузі, поставити питання, поспілкуватися, продемонструвати рішення чи висловити свою думку, обговорити важливі  та цікаві питання. Студенти та науково-педагогічні працівники мали можливість поспілкуватися з керівниками провідних нафтогазових компаній сектору, обговорити проблеми реального сектору економіки та шляхи їх вирішення з урахуванням результатів наукових досліджень. Саме це сприяє наближенню освітнього процесу до реального виробництва та підвищенню якості підготовки фахівців нафтогазового профілю.

ІАЦ ПолтНТУ