2021-05-17

НАН України нагородила колектив Полтавської політехніки

Ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко нагороджений особистою відзнакою Національної академії наук України, а колектив університету – Почесною грамотою Президії НАН України та Національної академії педагогічних наук України за багатолітню плідну працю на освітянській і науковій ниві, вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців з пріоритетних напрямків розвитку науки і техніки та зміцнення творчих зв’язків з НАН України.

НАН України нагородила колектив Полтавської політехніки

Президія НАН України відзначила науково-педагогічний колектив та особисто ректора Полтавської політехніки, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, доктора економічних наук, професора Володимира Онищенка за багатолітню плідну працю на освітянській і науковій ниві, вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців з пріоритетних напрямків розвитку науки і техніки та зміцнення творчих зв’язків з Національною академією наук України.

«Полтавська політехніка – велика дружня родина, освітньо-науковий та інтелектуальної потенціал якої вражає! Пишаємося досягненнями та здобутками науковців кожного структурного підрозділу, невпинно працюючи над створенням комфортних умов для занять науково-дослідницькою діяльністю.

Передаючи слова вітання від Президента Національної академії наук Україні Анатолія Загороднього, хочу відзначити наш величезний потенціал у спільних наукових дослідженнях. Із задоволенням виконую почесну місію та дякую колективу нашого університету за науковий ентузіазм, динамізм та інноваційний характер наукових відкриттів.

Це одна з найвищих відзнак, що займе гідне місце у величезній колекції відомчих нагород Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», якими щиро пишаємося. Надзвичайно приємно, що дві провідні наукові установи країни – Національна академія наук України та Національна академія педагогічних наук України помічають та відзначають наші спільні успіхи, здобутки. Дякую за вашу невтомність, віру в себе та університет!» – привітав ректор університету, професор Володимир Онищенко.

За активну громадську позицію та вагомий внесок у розвиток вищої освіти на Полтавщині науково-педагогічний колектив Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» нагороджений Почесною грамотою Національної академії педагогічних наук України. Також НАПН відзначила чотирьох науково-педагогічних працівників персональними нагородами.

У свою чергу колектив університету висловлює вдячність своїм партнерам за плідну співпрацю в освітній та науковій сферах. Варто відзначити, що науковці Полтавської політехніки та Національної академії наук України більше десяти років плідно співпрацюють, проводять масштабні наукові заходи. Цього року угода про освітнє та науково-технічне співробітництво Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» з Національною академією наук України була оновлена.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»