2021-04-28

Науковиця НАН України прочитає лекцію про сучасні проблеми інженерної геології міст

30 квітня для студентів і науково-педагогічних працівників Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та Полтавського фахового коледжу нафти і газу провідна науковиця Інституту геохімії, мінералогії та рудоутворення НАН України Тетяна Кошлякова прочитає практичну лекцію «Сучасні проблеми інженерної геології міст».

Науковиця НАН України прочитає лекцію про сучасні проблеми інженерної геології міст

У рамках підписаної додаткової угоди про освітнє та науково-технічне співробітництво Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» з Національною академією наук України практичну лекцію «Сучасні проблеми інженерної геології міст» прочитає кандидат геологічних наук, старша наукова співробітниця Інституту геохімії, мінералогії та рудоутворення ім. М.П. Семененка Національної академії наук України Тетяна Кошлякова.

«Запрошуємо долучитися до цікавої наукової дискусії та обговорити актуальні проблеми інженерної геології міст. Студенти, викладачі Навчально-наукового інституту нафти і газу університету, Полтавського фахового коледжу нафти і газу та усі бажаючі матимуть можливість разом з науковицею Національної академії наук України Тетяною Кошляковою розібратися в реальних проблемах сучасної геології», – прокоментував кандидат технічних наук, завідувач кафедри нафтогазової інженерії та технологій Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Максим Харченко.

Лекція відбудеться 30 квітня о 12:00.

Долучитися до наукової події можна за посиланням:

https://us02web.zoom.us/j/88187536603?pwd=VkxGZDNwdkhYVDdxZFJFakF3QzRzZz09

Ідентифікатор конференції: 881 8753 6603

Код доступу: 423497

Запрошуємо студентів спеціальності 103 «Науки про Землю» за освітньо-професійним напрямком підготовки «Геологія нафти і газу», науково-педагогічних працівників Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», Полтавського фахового коледжу нафти і газу та усіх небайдужих до проблем сучасної геології.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»