2024-05-04

Науковиця вдосконалила навички управління фінансами, пройшовши навчання від компанії TG Consulting

Кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Полтавської політехніки Євгенія Карпенко пройшла курс «SAP Business One 10.0 – Логістика, Фінанси, Впровадження». Після успішного завершення навчання науковиця отримала сертифікат та впроваджуватиме отримані знання і навички до освітнього процесу майбутніх фінансистів.

Науковиця вдосконалила навички управління фінансами, пройшовши навчання від компанії TG Consulting

Нагадаємо, Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» став одним із десяти провідних закладів вищої освіти України, науково-педагогічні працівники яких протягом лютого – квітня вивчали особливості відображення логістичних процесів, облікових та фінансових операцій у SAP Business One 10.0, а також порядок його впровадження на підприємстві, щоб надалі використовувати програмне забезпечення світового рівня SAP Business One в освітньому процесі.

У період з 23 лютого по 23 квітня 2024 року науковиця Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Полтавської політехніки - кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Євгенія Карпенко пройшла освітній курс «SAP Business One 10.0 - Логістика, Фінанси, Впровадження». Після успішного завершення навчання на унікальному програмному забезпеченні науковиця отримала сертифікат обсягом 6 кредитів ECTS (180 годин) та впроваджуватиме отримані знання і практичні навички до освітнього процесу майбутніх фінансистів.

3 травня 2024 року відбулася урочиста церемонія вручення сертифікатів - із завершенням курсу викладачів закладів вищої освіти України привітали генеральний директор компанії TG Consulting Ігор Сошніков та модератор освітніх проектів SAP, TG Consulting, д.е.н., професор Володимир Осмятченко. Ігор Сошніков відзначив важливість подібних заходів для розвитку освіти України в цілому, а Володимир Осмятченко акцентував увагу присутніх на готовності до подальшої співпраці з Полтавською політехнікою з метою вдосконалення освітніх програм та підготовки нової генерації фахівців, готових до подолання викликів сучасного світу.

Відзначимо, навіть в умовах воєнного стану, Полтавська політехніка продовжує активну співпрацю з провайдерами спеціалізованого програмного забезпечення з обліку, логістики та фінансів світового рівня.

Запорукою конкурентоспроможності фахівця з обліку та фінансів є глибокі теоретичні знання та практичні вміння користуватися спеціалізованим програмним забезпеченням, яке використовується багатьма провідними компаніями по всьому світу.

Полтавська політехніка іде в ногу з часом, успішно реалізує стратегічні цілі розвитку університету, постійно підвищує рівень діджиталізації освітнього процесу, створюючи е-університет та збільшує кількість програмного забезпечення, що вивчається здобувачами вищої освіти спеціальностей 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа та фондовий ринок і 073 Менеджмент, а викладачі постійно підвищують кваліфікацію за даними напрямками.

«Висловлюю слова щиру вдячності генеральному директору TG Consulting Ігорю Сошнікову, модератору освітніх проектів SAP, TG Consulting. д.е.н., професору Володимиру Осмятченку, тренеру Олександру Федотову, Ользі Івановій та всій команді TG Consulting за якісне навчання. Набуті знання та практичні навички планую активно впроваджувати до освітнього процесу здобувачів вищої освіти фінансових спеціальностей», – прокоментувала кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Євгенія Карпенко.

Нещодавно науковиця політехніки завершила міжнародне стажування на базі Південночеського університету.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»