2020-10-30

Науковицям двох факультетів вручили атестати професорів

30 жовтня на засіданні Вченої ради Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» ректор, професор Володимир Онищенко вручив атестати професорів та привітав науково- педагогічних працівників політехніки з присвоєнням нового вченого звання.

Науковицям двох факультетів вручили атестати професорів

Атестати професорів вручили двом науково-педагогічним працівницям Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – доктору історичних наук, завідувачці кафедри українознавства, культури та документознавства гуманітарного факультету Ірині Передерій та доктору педагогічних наук, завідувачці кафедри фізичної культури та спорту факультету фізичної культури та спорту Ліні Рибалко.

«Щиро вітаю з досягненням нових наукових вершин – отриманням вченого звання професора! Радію з того, що ваша невтомна наукова та освітянська діяльність високо відзначені  на державному рівні, адже  в університеті створені сприятливі умови для гармонійного розвитку особистості науковця.

Бажаю не зупинятися на досягнутому, рухатися вперед задля власного професійного розвитку, продовження двохсотлітніх  освітньо-наукових традицій  та примноження позитивного іміджу нашого університету», – привітав колег ректор, професор Володимир Онищенко і підкреслив: науковці наймолодших структурних підрозділів університету показують високу активність та посилюють статус факультетів.

Медіа – центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»