2019-08-29

Науково-педагогічні працівники аналізують результати роботи

27 серпня 2019 року ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко зустрівся з трудовими колективами навчально-наукового інституту архітектури та будівництва і гуманітарного факультету.

Науково-педагогічні працівники аналізують результати роботи

Директор навчально-наукового інституту, доктор технічних наук, професор Олександр Семко та в.о. декана гуманітарного факультету, доцент, кандидат педагогічних наук Анна Агейчева звітували про роботу підрозділів у попередньому навчальному році. Зазначили, що в цілому вона відповідає усім нормативним актам, що регулюють освітню діяльність.

За результатами обговорення, визначились із головними завданнями у діяльності: виконання критеріїв статусу національного університету, посилення наукової діяльності, участь у міжнародних грантових програмах, розвиток програм міжнародної академічної мобільності студентів, аспірантів і науково-педагогічних працівників, оптимізація навчальних програм та збільшення контингенту іноземних студентів, реалізація державної програми «Study in Ukraine». Важливим питанням порядку денного було виконання умов контрактів науково-педагогічними працівниками.

«Подальший розвиток залежить від нашої злагодженої роботи як у спорті, по системі «пас-гол». Важливим є постійне самовдосконалення, розвиток кожного співробітника. Я оптимістично налаштований», – підсумував ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко.

 

Медіа-центр ПолтНТУ ім. Ю.В. Кондратюка