2022-09-21

Науковці запрошуються до участі в III Всеукраїнському форумі Рад молодих вчених

Ради молодих вчених при органах місцевого самоврядування, закладах вищої освіти та наукових установах запрошуються до участі в III Всеукраїнському форумі Рад молодих вчених. Основні завдання форуму – підтримка молодих учених, що постраждали внаслідок військових дій та активізація співпраці між науковцями України. Реєстрація на захід триває до 17 жовтня.

Науковці запрошуються до участі в III Всеукраїнському форумі Рад молодих вчених

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України запрошує до участі в III Всеукраїнському форумі Рад молодих вчених, який відбудеться 27 жовтня 2022 року в форматі онлайн. До участі запрошуються ради молодих вчених при органах місцевого самоврядування, закладах вищої освіти та наукових установах, іноземні партнери, а також молоді вчені, зацікавлені у діяльності рад молодих вчених в інституціях, які вони представляють. Дедлайн реєстрації – 17 жовтня.

Основні завдання проведення форуму – підтримка молодих учених, що постраждали внаслідок військових дій, в Україні та за кордоном, активізація співпраці між молодими вченими України, радами молодих вчених, громадськими організаціями та об’єднаннями науковців, органами державної влади, встановлення зв’язків з основними зацікавленими сторонами та іноземними партнерами під час війни, а також обмін напрацюваннями у питаннях організації науково-технічної діяльності як на всеукраїнському, так і на міжнародному рівнях, сприяння розвитку наукового потенціалу, в тому числі із залученням міжнародної підтримки, популяризація наукової та науково-технічної діяльності молодих учених.

Програма форуму включатиме дві основні панельні дискусії, де будуть розглянуті:

  • Проблеми та перспективи діяльності рад молодих вчених в умовах війни в Україні.
  • Проблеми та перспективи діяльності молодих вчених України в умовах війни за кордоном.

Також буде розглянуто інші питання щодо діяльності рад молодих вчених у регіонах України.

Ви можете взяти участь в III Всеукраїнському форумі Рад молодих вчених не тільки як учасник, але і як доповідач. Для цього слід вказати назву доповіді у відповідному розділі форми. У разі відбору Вас повідомлять електронним листом не пізніше 20 жовтня. Форма реєстрації: https://forms.gle/rYTmWvzgWAW56gdJ6.

Координатори заходу: асоційований член РМУ при МОН України Ірина Оплачко, секретар РМУ при МОН України Андрій Хорольський; e-mail: andreykh918@gmail.com.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»