2022-11-17

Науковців та студентів політехніки запрошують пройти опитування проєкту «OPTIMA», присвяченого академічній доброчесності

Європейська Рада аспірантів, докторантів та молодих вчених запрошує науковців та студентську молодь Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стати учасниками опитування проєкту «OPTIMA», присвяченого академічній доброчесності та питанням відкритої науки.

Науковців та студентів політехніки запрошують пройти опитування проєкту «OPTIMA», присвяченого академічній доброчесності

Європейська Рада аспірантів, докторантів та молодих та проєкт «OPTIMA» запрошують науковців та студентську молодь взяти участь в опитуванні щодо академічної доброчесності та відкритої науки.

Метою опитування є дослідження ставлення українського студентства й академічної спільноти до цінностей академічної доброчесності та відкритих наукових практик, виявлення типових прикладів недоброчесної поведінки в українських закладах вищої освіти.

Участь у опитуванні є добровільною та анонімною, зібрані дані та їхній аналіз будуть опубліковані у відкритому доступі. Для заповнення анкети знадобиться приблизно 15 хвилин.

Опитування триватиме з 7 по 27 листопада 2022 року.
Організатором опитування є команда проєкту «OPTIMA», що фінансується за підтримки програми Erasmus+ Європейського Союзу.

За детальнішою учасницею щодо даного дослідження звертатися до менеджера проєкту Олександра Березко.

Раніше МОН України оголосив конкурс науково – технічних розробок за держзамовленням на 2023 – 2024 роки.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»