2022-12-06

Науковців запрошують на онлайн-воркшопи з дизайн-мислення за моделлю Стенфордської школи

Міністерство освіти і науки України, організація «INSCIENCE» та компанія «Yes&Design» запрошують науковців та підприємців України взяти участь у серії воркшопів з дизайн-мислення за моделлю Стенфордської школи. Реєстрація на подію відкрита до 6 грудня 2022 року включно.

Науковців запрошують на онлайн-воркшопи з дизайн-мислення за моделлю Стенфордської школи

Упродовж 8-9 грудня 2022 року за всебічної підтримки Міністерства освіти і науки України, організації «INSCIENCE» та компанії «Yes&Design» відбудеться серія онлайн-воркшопів з дизайн-мислення за моделлю Стенфордської школи.

Захід стане корисним для підприємців та науковців, авторів та авторок deep-tech стартапів і наукових розробок, інноваторів та представників бізнес-компаній. На учасників і учасниць чекає практична лекція з дизайн-мислення, робота в командах, презентація прототипів наукомістких продуктів. Реєстрація відкрита до 6 грудня 18:00 за посиланням. Кількість місць обмежена.

Початок події о 10:00

Корисними практичними кейсами з учасниками поділиться Олександр Акименко, підприємець, консультант, викладач Львівської бізнес-школи (LvBS) Українського католицького університету, член академічної ради та керівник магістерської програми MSc in Innovations and Entrepreneurship.

Нагадаємо, МОН України пропонує до обговорення проєкт наказу щодо порядку реєстрації та обліку науково-дослідних робіт і дисертацій, створено інформаційний ресурс для українських освітніх закладів.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»