2022-03-25

Науковців запрошують оприлюднити результати наукових досліджень у періодичних виданнях Полтавської політехніки

Наукова діяльність Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» продовжується навіть в умовах воєнного стану. Редакції фахових періодичних видань університету приймають публікації та готують збірники наукових статей.

Науковців запрошують оприлюднити результати наукових досліджень у періодичних виданнях Полтавської політехніки

Навіть в умовах воєнного стану в Україні наукова спільнота Полтавської політехніки забезпечує безперервність наукової діяльності – працює над  різноплановими дослідженнями та готує чергові випуски фахових періодичних видань.

Запрошуємо науковців до оприлюднення результатів власних наукових досліджень у наукових періодичних виданнях Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»:

«ЕКОНОМІКА І РЕГІОН» (висвітлення сучасних питань соціально-економічного розвитку національної та регіональної економіки)

«ACADEMIC JOURNAL Industrial Machine Building, Civil Engineering» (викладення результатів досліджень із механізації будівельних робіт, проектування й експлуатації будівельних споруд, удосконалення будівельних конструкцій; розглянуті сучасні проблеми механіки ґрунтів, геотехніки та фундаментобудування)

«Системи управління, навігації та зв’язку. Збірник наукових праць» (відображені результати наукових досліджень з розробки та удосконалення систем управління, навігації та зв’язку у різних проблемних галузях)

Видання індексуються міжнародною базою даних Index Copernicus.

До публікації приймаються статті, присвячені актуальним проблемам сучасної науки, оформлені згідно з редакційними вимогами, не публікувалися раніше та не подані до інших видань. Подання матеріалів відбувається через платформу Open Journal Systems.

         

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»