2020-06-11

Науковцю університету призначили стипендію Кабінету Міністрів України для молодих вчених

Комітет з державних премій України в галузі науки і техніки оприлюднив список молодих вчених, яким призначили та подовжили виплату стипендій Кабінету Міністрів України. Серед стипендіатів – кандидат технічних наук, доцент, директор ННІ архітектури та будівництва Національного університету імені Юрія Кондратюка Олександр Зима.

Науковцю університету призначили стипендію Кабінету Міністрів України для молодих вчених

Відповідно до постанови Президії Комітету з державних премій України в галузі науки і техніки від 10 червня 2020 року № 4 «Про призначення стипендій Президента України та Кабінету Міністрів України для молодих вчених», стипендії Президента України для молодих вчених НАН України призначили 124 науковцям та продовжили виплату 176 науковцям; стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених призначили 154 науковцям та продовжили виплату 149 науковцям.

Відповідно до Додатку 2 до Постанови президії Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки, стипендію Кабінету Міністрів України для молодих вчених призначили кандидатові технічних наук, доценту, директору ННІ архітектури та будівництва Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», лауреатові премії Президента України для молодих вчених Олександру Зимі.

Раніше Указом Президента України № 903/2019 за роботу «Конструктивне забезпечення надійності складних будівельних систем: безпековий аспект», науковці Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» отримали премії Президента України для молодих вчених за 2019 рік.

Медіацентр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»