2023-01-17

Оголошено конкурс інституційної підтримки молодіжних громадських організацій

У рамках програми «Мріємо та діємо» IREX запрошує подавати заявки на Конкурс інституційних грантів від кваліфікованих українських молодіжних організацій, які підтримують розвиток потенціалу молоді та вирішують нагальні потреби молоді, спричинені війною. Дедлайн прийому пропозицій – 25 січня 2023 року.

Оголошено конкурс інституційної підтримки молодіжних громадських організацій

У рамках програми «Мріємо та діємо» IREX запрошує подавати заявки на Конкурс інституційних грантів від кваліфікованих українських молодіжних організацій, які підтримують розвиток потенціалу молоді та вирішують нагальні потреби молоді, спричинені війною. Обрані організації можуть отримати довгострокову підтримку для подальшого вирішення поточних потреб молоді та забезпечення власної стійкості для довгострокового впливу в Україні.

Інституційні гранти спрямовані на національні або регіональні організації, які активно відповідають на нагальні потреби молоді під час війни та мають потенціал для просування національної молодіжної політики та питань розвитку, поділяють принципи та цінності «Мріємо та діємо», але які ще потребують підтримки та розвитку організаційного потенціалу та спроможності.

Пропозиції надсилати на електронну адресу grants.diemo@irex.org до 25 січня 2023 року до 23:59 за київським часом.

Детальний опис та пакет документів можна знайти за посиланням

Програма USAID “Мріємо та діємо” – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Не пропустіть актуальні можливості для молоді у Facebook та Instagram.

Програма впроваджується за фінансової підтримки Агентства Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX.

Раніше триває реєстрація учасників на треніговий курс «Youth – Led Community Peacebuilding» в Республіці Польща, триває набір учасників/учасниць на другу Академію інфлюенсерів Creatify, а на порталі «Дія. Цифрова освіта» вийде серіал, що стане в нагоді внутрішньо переміщеним особам та шукачам роботи.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»