2022-07-15

Оголошено конкурс на здобуття нагород Національної академії наук України

Національна академія наук України оголосила конкурс на присудження щорічних премій для молодих вчених та студентів закладів вищої освіти у сфері природничих, технічних та соціогуманітарних наук. Дедлайн подання наукових робіт на конкурс – 15 грудня 2022 року.

Оголошено конкурс на здобуття нагород Національної академії наук України

Щороку Президія Національної академії наук України присуджує по чотирнадцять премій  для молодих вчених та студентів провідних закладів вищої освіти за активну науково-дослідницьку діяльність та підготовку досліджень у сфері природничих, технічних і соціогуманітарних наук.

Премії Національної академії наук  України присуджуються окремим науковцям  або  авторським колективам  за найкращі наукові роботи, відкриття та унікальні винаходи   і  серії наукових досліджень з єдиної тематики.

Дедлайн подання  конкурсних наукових робіт – 15 грудня 2022 року.

Раніше для українських вчених продовжено  доступ до міжнародних баз даних, компанія UNI WORK запрошує студентів та випускників на стажування у Міністерстві освіти і науки України, а освітня платформа Coursera запрошує українських студентів на безкоштовні онлайн-курси.  

Медіа – центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»