2023-12-26

Оплачувати за навчання і проживання в гуртожитку можна онлайн

Студенти та аспіранти різних спеціальностей Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» можуть скористатися онлайн-сервісами банку або платіжною системою Easypay, щоб легко і швидко оплатити за навчання і проживання у гуртожитку. На офіційному сайті Полтавської політехніки розміщена інструкція як швидко здійснити оплату.

Оплачувати за навчання і проживання в гуртожитку можна онлайн

На офіційному сайті Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (у вкладці «Реквізити») для студентів розміщена інструкція про використання  онлайн-сервісів SenseBank та Easypay. Нагадуємо, що оплачувати за навчання у весняному семестрі 2023/2024 навчального року можна у максимально зручний спосіб.

Зверніть увагу! Обравши спосіб оплати та надавши онлайн-сервісу всю необхідну інформацію (обов’язково заповнюйте рубрики «ПІБ платника», «Сума оплати», «Призначення платежу») врахуйте обмеження, встановлені на максимальну суму платежів  та  максимальну кількість платежів з однієї карти.

У онлайн – застосунках SenseBank та Easypay вона різна:

  • SenseBank: максимальна сума платежу – 29999 (на добу – 100 000 гривень), максимальна кількість платежів з однієї карти – 25;
  • Easypay: максимальна сума платежу – 5000, максимальна кількість платежів з однієї карти – 10.

Скористайтеся зручним сервісом онлайн-платежів на офіційному сайті Полтавської політехніки – сплачуйте за навчання та заощаджуйте власний час. Університет дбає про ваш комфорт!

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»