2018-08-03

Студенти ПолтНТУ - переможці Всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт з різних галузей знань і спеціальностей

Наказом Міністерства освіти і науки України за результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей 2017-2018 навчального року переможцями стали понад двадцять студентів ПолтНТУ.

Студенти ПолтНТУ - переможці Всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт з різних галузей знань і спеціальностей

     Студенти здобули перемогу у конкурсі студентських наукових робіт з наступних галузей знань і спеціальностей: Будівництво та цивільна інженерія, Автомобільний транспорт, Логістика, Галузеве машинобудування, Прикладна геометрія, інженерна грaфіка та технічна естетика, Управління персоналом і економіка праці, Економіка підприємства, Економіка та управління у сфері торгівлі, Екологія, Технології захисту навколишнього середовища, Нафтова та газова промисловість, Туризм, Автомобільний транспорт, Транспортні технології, Управління фінансово-економічною безпекою.

     Так, Дипломами ІІІ ступеня були нагороджені:

Студент будівельного факультету Євгеній Миколаєнко за галуззю «Будівництво та цивільна інженерія», керівник доцент Гасенко Антон Васильович.

Студент будівельного факультету Владислав Кушніренко, за галуззю «Автомобільний транспорт», керівник доцент Вірченко Віктор Вікторович.

Студентка ННІ фінансів, економіки та менеджменту Дарина Сталінська, за галуззю «Логістика», керівник професор Комеліна Ольга Володимирівна.

Студент ННІ ІТ-технологій та механотроніки Андрій Козуб за галуззю «Галузеве машинобудування (Підйомно-транспортні, дорожні, будівельні, меліоративні машини і обладнання)», керівник професор Нестеренко Микола Петрович.

Студенти будівельного факультету Андрій Луговий та Микола Яресько за галуззю «Прикладна геометрія, інженерна грaфіка та технічна естетика», керівник - доцент Погорілий Дмитро Федорович.

Студент ННІ фінансів, економіки та менеджменту Антон Завгородний за галуззю «Управління персоналом і економіка праці», керівник старший викладач Галайда Тетяна Олександрівна.

Студентка ННІ фінансів, економіки та менеджменту Касмініна Катерина за галуззю «Економіка підприємства», керівник старший викладач Чичуліна Ксенія Вікторівна.

Студент ННІ нафти і газу Смоляр Олексій за галуззю «Екологія», кервник доцент Смоляр Наталія Олексіївна.

     Дипломи ІІ ступеня отримали:

Студентка ННІ фінансів, економіки та менеджменту Метелиця Аліна за галуззю «Економіка та управління у сфері торгівлі», керівник – доцент Скрильник Андрій Сергійович.

Студент ННІ нафти і газу Рябика Микола за галуззю «Екологія», керівник доцент Ілляш Оксана Едуардівна.

Студент ННІ ІТ-технологій та механотроніки Яковенко Андрій за галуззю «Галузеве машинобудування (машини аграрно-лісового та транспортного комплексів)», керівник – доцент Лютенко Василь Єгорович.

Студенти ННІ нафти і газу Заливчий Віталій та Хоменко Анна за галуззю «Технології захисту навколишнього середовища», керівник – доцент Степова Олена Валеріївна.

Студентка ННІ нафти і газу Китайгора Катерина за галуззю «Нафтова та газова промисловість», cтудентка ННІ фінансів, економіки та менеджменту Челембієнко Катерина за галуззю «Туризм», керівник – доцент Глєбова Анна Олександрівна.

Студентка будівельного факультету Міщенко Аліна за галуззю «Автомобільний транспорт», керівник – доцент Ільченко Володимир Васильович.

     Дипломами І ступеня були нагороджені:

Студент ННІ ІТ-технологій та механотроніки Мішаков Артур за галуззю знань «Транспортні технології (за видами)», керівник – доцент Вірченко Віктор Вікторович.

Студентка будівельного факультету Котляр Анастасія за галуззю знань «Автомобільний транспорт», керівник – зав.кафедри теплогазопостачання, вентиляції та теплоенергетики Голік Юрій Степанович.

Студент ННІ фінансів, економіки та менеджменту Гавриленко Олександр за галуззю знань «Управління фінансово-економічною безпекою», зав. кафедри фінансів та банківської справи Птащенко Ліана Олександрівна.

          Вітаємо переможців! Студенти ПолтНТУ – найкращі!

     Запрошуємо до дружньої студентської родини Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка!

ІАЦ ПолтНТУ