2019-11-29

Стали відомі переможці першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з фізичної культури та спорту

27 листопада на базі спортивного корпусу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» пройшов І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з фізичної культури та спорту

Стали відомі переможці першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з фізичної культури та спорту

Науково-педагогічні працівники кафедри фізичної культури та спорту підготували інтелектуальні змагання, у яких взяли участь студенти спеціальностей «Фізична культура та спорт» і «Фізична терапія та ерготерапія».

«Олімпіада показує зріз компетентностей студентів та виявляє наукові здібності у галузі фізичної культури та спорту», – коментує завідувачка кафедри фізичної культури та спорту Ліна Рибалко. – «Фізична терапія без фізичної культури існувати не може, бо відновлення організму відбувається за рахунок фізичних вправ», – пояснює Ліна Рибалко.

Майбутні фахівці галузі фізичної культури та спорту мали над чим попрацювати: кожен студент отримав 50 тестових та 6 творчих завдань.

Переможцями стали студенти факультету фізичної культури та спорту Олександр Близнюк (група 101 ГС), Оксана Трушкіна (група 502 ГС) та Нікіта Соловей (група101 ГС).

Бажаємо учасникам нових звершень та наукових досягнень!