2019-09-02

Першокурсники поспілкувалися з керівництвом університету і студентським самоврядуванням

2 вересня ректор ПолтНТУ імені Юрія Кондратюка, професор Володимир Онищенко зустрівся із першокурсниками науково-дослідних інститутів та факультетів, познайомив їх з адміністрацією університету та представниками студентського самоврядування.

Першокурсники поспілкувалися з керівництвом університету і студентським самоврядуванням

«Ключовою особою в університеті був, є і залишатиметься студент. Наше завдання – дати вам високоякісні знання, завдячуючи яким можна досягнути успіху в житті. Вітаю вас з початком нового цікавого студентського життя!», – говорив у своєму спічі ректор ПолтНТУ імені Юрія Кондратюка, професор Володимир Онищенко.

Ректор наголосив, що завдання усього науково-педагогічного колективу та студентського активу університету – допомогти адаптуватися цьогорічним першокурсникам, сформувати і розвинути їхні здорові амбіції та прагнення, а також створити умови для самореалізації і розкриття талантів. Навів і приклади з життя випускників університету, що стали відомими завдяки своїй старанності та цілеспрямованості. Він додав, що проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Богдан Коробко, проректор з наукової та міжнародної роботи Світлана Сівіцька і проректор з науково-педагогічної роботи та економічного розвитку Олена Філонич – випускники ПолтНТУ, які посіли високі посади через кілька років після закінчення навчання, адже ще студентами виявили свої творчі та наукові здібності.

Президент студентського парламенту ПолтНТУ імені Юрія Кондратюка Михайло Крендич і голова профспілкового комітету студентів та аспірантів університету Олександр Дроботя поділилися власним досвідом і запросили до активної участі у заходах, що проводяться в університеті.

«Будьте активними, дійте, знаходьте у собі сили успішно навчатися та займатися спортом. А студентське самоврядування допоможе вам віднайти ті таланти, про які ви ще й самі не знаєте», – звернувся до першокурсників Олександр Дроботя, голова профспілкового комітету студентів та аспірантів ПолтНТУ імені Юрія Кондратюка.

Президент студентського парламенту Михайло Крендич додав: «У нашому університеті створені всі умови для того, щоб ви стали всебічно розвиненими особистостями. Студентському самоврядуванню відведена вирішальна роль у житті університету, бо ми можемо брати участь в управлінні діяльністю навчального закладу. Кожен студент має змогу реалізувати себе у трьох напрямках – громадському, спортивному та науковому. Із нашого боку ви отримаєте повне сприяння і підтримку вашим ініціативам».

Віце-президент студентського парламенту Марина Корнієнко розповіла про широкі можливості, які відкриваються перед студентами різних спеціальностей для стажування та навчання за кордоном в університетах-партнерах ПолтНТУ імені Юрія Кондратюка та програми подвійних дипломів.

Студенти, які вступили на навчання до новоствореного факультету фізичної культури і спорту ПолтНТУ імені Юрія Кондратюка, вже відзначилися, ставши волонтерами під час презентації спортивного проєкту відомого українського шоумена Олександра Педана Junior Z.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Медіа-центр ПолтНТУ імені Юрія Кондратюка