2019-09-02

Першокурсників Полтавського коледжу нафти і газу прийняли до студентських лав у День знань

У Полтавському коледжі нафти і газу ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка привітали першокурсників у День знань.

Першокурсників Полтавського коледжу нафти і газу прийняли до студентських лав у День знань

Майже 250 першокурсників приєднались до спільноти студентів Полтавського коледжу нафти і газу ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка. Зараз тут навчається близько 1000 майбутніх професіоналів. У коледжі діють шість освітніх програм: «Буріння свердловин», «Розвідування нафтових і газових родовищ», «Обслуговування і ремонт обладнання нафтових і газових промислів», «Експлуатація газонафтопроводів і газонафтосховищ», «Експлуатація нафтових і газових свердловин», «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».

Директор Полтавського коледжу нафти і газу Любов Шумська та проректор з економічних питань Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка Олена Філонич привітали нових студентів та їх батьків.

«Традиційно, спеціальності нафтогазового спрямування були надзвичайно популярними серед вступників. Найбільше студентів зараховано за освітніми програмами «Обслуговування і ремонт обладнання нафтових і газових промислів» та «Буріння свердловин». Адже саме серед випускників цих спеціальностей найбільше тих, хто працює в провідних нафтогазових компаніях», – прокоментувала Любов Петрівна.

Директор пишається інтелектуальними та спортивними здобутками студентів коледжу, досягненнями випускників минулих років, тому закликала нове покоління підтримувати і примножувати досягнення, побажавши всім успіхів у навчанні та блискучої кар’єри у нафтогазовій галузі.

Випускники не залишають свою Альма-матер без уваги. Зокрема, у підготовці та проведенні Свята першокурсника активну допомогу надавав випускник Полтавського коледжу нафти і газу 2017 року Дмитро Ключка. Нині він студент Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка, є активним учасником студентського самоврядування та частим гостем коледжу.

Голова студентської ради коледжу Станіслав Кононенко вручив новим студентам головні символи студентського життя – студентський квиток та залікову книжку і запросив до затишних аудиторій коледжу. Першокурсники познайомились із кураторами та завідувачами відділень.

Бажаємо, щоб першокурсникам-2019 гідно розпочали своє активне студентське життя і з честю нести звання студента Полтавського коледжу нафти і газу ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка!

 

 

 

 

Медіа-центр ПолтНТУ імені Юрія Кондратюка