2021-10-26

Підтримаємо проєкт благоустрою «Студентської алеї»!

З 25 жовтня на онлайн-платформі «DEM. громадський бюджет» стартувало голосування за проєкти, подані на Бюджет участі 2021. Випускник політехніки Дмитро Задворкін подав проєкт благоустрою громадського простору – осучаснення «Студентської алеї» від Полтавської політехніки до храму Віри, Надії, Любові та їх матері Софії.

Підтримаємо проєкт благоустрою «Студентської алеї»!

Упродовж двох тижнів (з 25 жовтня по 8 листопада 2021 року включно) мешканці Полтавської громади мають можливість підтримати ініціативи, важливі для розвитку міста.

Серед 130 проєктів подано проєкт №52 – масштабної реконструкції та благоустрою громадського простору «Студентської алеї», що знаходиться за адресою: м. Полтава, проспект Першотравневий (пролягає від Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» до храму Віри, Надії, Любові та їх матері Софії).

Увага! Цьогоріч можна віддати свій голос за необмежену кількість проєктів, але підтримати кожний можна лише один раз!

Проголосувати за проєкт «Студентська алея»: https://budget.e-dem.ua/5310100000/project/19386.

  1. Зайдіть на e-dem.ua.
  2. Авторизуйтеся зручним для Вас способом (через банк або електронний цифровий підпис).
  3. Виберіть проєкт «Студентська алея»
  4. Натисніть кнопку «Підтримати».

Зробіть усвідомлений вибір на користь громади!

Актуальність поданого проєкту продиктована часом, адже благоустроєм цієї пожвавленої ділянки вулиці досить давно не займалися, а полтавці та гості міста, і головне – студенти, не користуються усім потенціалом цієї затишної локації.

Проєкт у категорії «Великих», бюджет визначений у 1400000 гривень, що дозволить реалізувати проєкт у повному обсязі та виконати усі будівельні роботи та благоустрій. На думку автора проєкту «Студентська алея» Дмитра Задворкіна, облаштування благоустрою такої алеї економічно обґрунтоване і додасть туристичної привабливості Полтаві.

«Проблему організації благоустрою на цій алеї, якою щодня проходять сотні людей, студентської молоді необхідно вирішити. Полтавці мають унікальний шанс висловити власну позицію та долучитися до успішної реалізації творчого інфраструктурного проєкту. Кожен голос та думка для нас дуже важливі. Голосуйте за проєкт №52!» – закликав Дмитро Задворкін.

Онлайн-платформу «DEM. громадський бюджет» створено у рамках швейцарсько-української програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що реалізується Фондом Східна Європа у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України за фінансової підтримки уряду Швейцарії.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»